Sursa: Facebook

Chiar dacă abia ce își conduce ministerul pe care îl are în grijă, Lucian Bode pare a fi cea mai bună variantă de interimar găsită de Florin Cîțu pentru a-l înlocui pe Stelian Ion la Ministerul Justiției.

Pentru a face reforme și a lua deciziile promise, cum altfel, însă tocmai despre implicarea lui Bode ca ministru atrage atenția Sindicatul Europol.

Într-o postare pe Facebook, organizația arată o altă față a structurilor din subordinea Ministerului de Interne, dincolo de declarații politice și promisiuni. În România anului 2021, o secție de poliție a fost distrusă complet după ce tavanul s-a prăbușit. Sau cel puțin aceasta reiese dintr-o imagine publicată de Europol, care nu provine dintr-o secție a unei localități uitate de lume, ci chiar din Capitală.

Domnule ministru, raportăm: NE CADE TAVANUL ÎN CAP!
În ultima apariție publică ministrul Bode ne-a vorbit despre drumuri și poduri, despre asfaltări și proiecte de infrastructură rutieră.

Între timp, la MAI, unde figurează Lucian Bode ca ministru, cel puțin pe hârtie, în Secția 3 Poliție din București, capitala României, în anul 2021, cade tavanul peste birourile polițiștilor.
Norocul a făcut să nu vorbim despre vătămări grave sau victime. Iar dincolo de ironie, o țară cu pretenții de Schengen nu este în stare să ofere condiții elementare de muncă pentru un serviciu public, cum este cel al Poliției.

Dar nu e bai! Colegii noștri au depus un jurământ și si-au asumat „riscurile meseriei” când au ales să devină polițiști, vor spune cârcotașii. Nu e mare diferență că ești ultragiat pe stradă sau de propria instituție care nu dă 2 bani pe siguranța noastră și chiar a cetățenilor. Bine că avem buget să primim mii de afgani cu care statul va cheltui sume importante pe cazare și masă.

Așa că, dragi cetățeni, respectați legea și faceți în așa fel încât să nu fiți nevoiți să ajungeți în interiorul unui sediu de poliție, nu de alta dar este mai periculos decât orice amendă sau pedeapsă cu închisoarea”, se arată în postarea Europol.

Articolul precedentVictor Ponta are soluția pentru ieșirea din criza politică: alegeri anticipate sau formarea de către PSD a unui nou guvern
Articolul următorBoc: „Să votezi cot la cot cu PSD moţiunea e autodesfiinţare”