Sursa foto: Facebook / Vladimir Putin)
Sursa foto: Facebook / Vladimir Putin)

Conform publicației Daily Mail, Putin s-ar pregăti pentru o operație de cancer.

Președintele Rusiei ar urma să-i predea controlul războiului din Ucraina șefului Consiliului de Securitate Nikolai Patrușev (70 de ani), pe perioada cât își rezolvă problemele de sănătate.

Vladimir Putin, în vârstă de 69 de ani, suferă și de boala Parkinson

Patrușev este perceput ca omul cheie în strategia de război de până acum. Este același politician rus care l-a convins pe liderul de la Kremlin că în Kiev sunt neonaziști.

Informațiile potrivit cărora Putin i-ar preda temporar puterea lui Patrușev au apărut pe postul Telegram General SVR. Tot la General SVR s-a mai spus, acum 18 luni, că Vladimir Putin suferă de cancer abdominal și de boala Parkinson.

Putin ar fi amânat operația programată inițial pentru a doua jumătate a lunii aprilie, însă medicii spun că liderul rus are mare nevoie de această intervenție.

Preşedintele rus Vladimir Putin are cancer, iar probleme identificate în timpul ultimei sale examinări sunt asociate cu această boală

El suferă, de asemenea, de boala Parkinson şi de tulburare schizo-afectivă, care are simptome de schizofrenie, inclusiv halucinaţii şi manie. Medicii insistă că Putin are nevoie de operație, dar data nu a fost încă stabilită. Nu se știe cât va dura recuperarea după operație” – au relatat jurnaliștii General SVR, potrivit Daily Mail.

Articolul precedentPremieră în transportul feroviar din România: trenuri pe hidrogen
Articolul următorSute de mii de șoferi vor rămâne fără polițe de asigurare începând cu 11 mai
Jurnalist full-time / Pesimist part-time