Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

O fetiță de șase ani din Ucraina cântat la flaut pe stradă, pentru a strânge bani pentru vestele antiglonț destinate soldaților ucraineni.

Copila se numește Solomia Reut și locuiește în Dnipro, localitate situată în estul Ucrainei.

Solomia își dorește să strângă bani pentru ”supereroii” ei din armata ucraineană, după cum relatează Ukrainska Pravda.

După două zile, fetița a reușit să strângă 5.000 de grivne (adică 150 de euro)

Ea a donat această sumă voluntarilor care se ocupă de achiziția vestelor antiglonț. Copila susține aceste mici concerte, într-un fel de pavilion, lângă un scaun.

Pe scaun și-a așezat ghiozdanul și ursulețul de pluș. Solomia poartă steagul Ucrainei pe umeri, iar lângă are o cutie de donații și un desen cu un soldat ucrainean.

Ksenia, mama Solomiei, a spus că inițiativa a fost a fiicei ei. Copila cântă la flaut de la vârsta de 4 ani

Eu doar i-am susținut ideea și am ajutat-o cu organizarea. În doar două zile, am strâns aproape 5.000 de grivne (n.r. – circa 150 de euro)”, a precizat aceasta.

Micuța a adăugat: ”Dar am peste 5.000 de cunoscuți și de prieteni care sprijină demersul de a-i proteja pe supereroii mei din armată. Vreau să se întoarcă teferi acasă, după victoria noastră”.

Mama fetei a spus că Solomia cântă încă de la patru ani. Tocmai de aceea, ”nu era nicio îndoială că totul va merge bine”, întrucât copila este, deja, obișnuită cu scena.

Articolul precedentCîțu, despre hackerii ruși: ”Nu ştiu ce hackeri sunt ăia care nu ştiu cine e preşedintele Senatului sau preşedintele Camerei Deputaţilor”
Articolul următorPremieră în transportul feroviar din România: trenuri pe hidrogen
Jurnalist full-time / Pesimist part-time