Cristian Popescu Piedone Foto zin.ro

Actualul primar al Sectorului 5 și candidat la funcția de Primar General pune sub semnul întrebării realizările edilitare ale lui Nicușor Dan și modul în care acesta își promovează succesele în ultimele zile.

Autorul începe cu un ton haios, imaginându-l pe Nicușor Dan încercând să pară mai impresionant în fotografii prin modificări digitale, dar rapid discursul devine un reproș serios legat de lipsa de realizări concrete în mandatul său.

Piedone îl acuză pe Nicușor Dan că își asumă nemeritat credite pentru proiecte inițiate de predecesorul său, Gabriela Firea, cum ar fi achiziționarea de noi autobuze și tramvaie pentru oraș.

El sugerează că Nicușor Dan profită de munca altora, comparând situația cu cineva care comandă și plătește pentru un produs, în timp ce altul așteaptă doar să se pozeze cu acesta la livrare.

În final, Piedone promite că va continua să-l confrunte pe Nicușor Dan cu adevăruri pe care acesta le-ar omite, evidențiind o tranziție în comportamentul primarului de la „combinări” la „combinații”, sugerând astfel că Nicușor Dan ar minți.

Scrisoarea se încheie cu semnătura lui Piedone, prezentându-se ca un „gospodar din București”, sugestiv pentru o abordare mai onestă și mai directă în politica locală.

”Nicule, de câte ori îți văd câte o laudativă de campanie, îmi provoci milă!

Mi te imaginez implorându-l pe fotograf să-ți pună mâneci la tricou, din photoshop, să pari și tu om în tablou.

Dacă ai sforăit în bocanci, trei ani și jumătate, ce realizări edilitare să ai, nicusoare?! Cu ce trofee personale vrei să te pozezi, dacă abia acum ai descoperit cum arată arcul?

Bagi capul în pozele altora, pacălitorule?!

Te pozezi cu trofeele Gabrielei Firea, pe care o tot bodogănești de mama focului!

Nu conștientizezi că în oraș chiar sunt destui oameni care cunosc adevarul curat?

Uite, îți dau un scurt exemplu:

Te lauzi că ai adus autobuze și tramvaie noi în oraș? Ia mergi prin birourile primăriei și întreabă așa:

– Este adevărat că Gabriela Firea a contractat 550 de autobuze și 100 de tramvaie? Sunt sigur că ți se va răspunde scurt:

– DA!

Știi cum faci? Unul comandă și plătește, altul așteaptă curierul și se pozează cu marfa!

Ca să te pedepsesc pentru mojiciile electorale livrate fără nicio jenă bucureștenilor, o să te stresez frecvent cu adevarul pur pe care-l omiți!

Ai sărit de la “combinări” la “combinații”! Adică, minți!

Semnat:

Piedone

UN GOSPODAR DIN BUCUREȘTI”

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentRareș Bogdan, o nouă certitudine: Nicolae Ciucă va fi „100% președintele României”
Articolul următorFost executor judecătoresc, judecat pentru executarea abuzivă a Complexului Energetic Oltenia
Senior partner Ziarul de Investigatii