Sursa: Facebook

Europarlamentarul liberal Rareș Bogdan, care se pare că se vrea a fi o porta-voce a PNL, anunță un succes garantat la prezidențiale pentru șeful său.

Aseară, europarlamentarul PNL s-a arătat convins că Nicolae Ciucă va fi viitorul locatar de la Cotroceni, având ca bază pentru susținerile sale niște procente, cine știe de unde scoase.

Discuțiile s-au purtat la Digi 24, unde Rareș Bogdan a spus că președintele PNL, Nicolae Ciucă, va fi „100% președintele României”. Cu toate acestea, Rareș Bogdan a fost și sincer, anume că, momentan, nu s-au făcut discuții cu partenerii social democrați vizavi de candidatura la prezidențiale, probabil pentru că sunt multe de făcut în această perioadă, când PSD&PNL au deja o alianță pentru europarlamentare și, pe alocuri, locale.

PNL va da președintele României. Deocamdată nu am vorbit de negocieri pentru președinte, e o funcție care nu poate fi negociată la o masă și trebuie discutată o opțiune și o strategie după alegerile europarlamentare” a explicat Rareș Bogdan, care a dat însă respectivul pronostic procentual, cu mențiunea că Ciucă „e la mare distanță, e mai bun ca oricare dintre candidați”.

A și explicat Rareș Bogdan de ce îl vede pe șeful său viitor președinte al României, menționând drept calități echilibrul și rațiunea, precum și bunul simț:

E un om foarte echilibrat, rațional, cu mult bun simț. Eu spun că e cel mai potrivit. Ca președinte al României, datorită echilibrului, raționalității și modului în care ține echilibru într-o coaliție cu tensiuni uriașe.

Faptul că a ținut această coaliție, faptul că a reușit să ne convingă că este important să ne gândim la stabilitatea României într-un context mai intempestiv, cred că e cel mai potrivit pentru a asigura echilibrul României, care are în primul rând nevoie de stabilitate”.

Articolul precedentSindicaliștii din Educație, întâlnire cu ministra Deca
Articolul următorPopescu Piedone: Nicușor, MINȚI bucureștenii fără nicio rușine!