Sursa foto: Facebook

Ministrul Afacerilor Interne Lucian Bode a declarat, sâmbâtă, la Sălaj, că majoritatea liberalilor și-au pus speranța, acum șase luni, în Florin Cîțu, dorind să scape de populistul Ludovic Orban.

De asemenea, oficialul a spus că PNL are nevoie de un conducător adevărat ce este orientat spre viitor, într-un context complicat.

„Îmi doresc o soluţie responsabilă, nu una superfluă în aceste vremuri tulburi pe care le traversăm cu toţii”, a declarat Bode, potrivit News.ro.

„Într-un cuvânt, îmi doresc moderaţie, îmi doresc echilibru, nu pariuri riscante”

Totodată, ministrul Afacerilor Interne a precizat că tot ce a avut să-i spună lui Florin Cîțu i-a transmis în interiorul partidului și niciodată în public, afirmând că nu va da detalii despre discuțiile pe care le-a avut.

„Până la urmă PNL poartă o mare responsabilitate faţă de români, faţă de coaliţia aflată la guvernare şi nu ne permite derapaje”, e de părere oficialul.

Acesta a amintit că alegerea noului președinte al partidului va avea loc pe 10 aprilie, precizând că 44 de filiale își doresc organizarea acestui Congres extraordinar.

„Sunt 44 de filiale care îşi doresc acelaşi lucru, convocarea Consiliului Naţional, lucru care s-a şi întâmplat, pentru duminică, 3 aprilie, cu un singur punct pe ordinea de zi: organizarea Congresului pentru data de 10 aprilie. Împreună cu o majoritate covârşitoare, de 44 de filiale din 49, vom merge, sunt convins, în aceeaşi direcţie”, a concluzionat Lucian Bode.

Reamintim că Florin Cîțu a decis să facă un pas în spate de la conducerea partidului după ce majoritatea liderilor liberali i-au cerut demisia după revenirea sa din Statele Unite. La întâlnirea pe care Cîțu a convocat-o sâmbătă, doar Theodor Stolojan, Dan Vîlceanu și Cristian Băcanu au fost prezenți.

Florin Cîțu a declarat, vineri, că este „dezămăgit” de dorința liderilor liberali din țară de a alege un nou președinte al PNL.

Reamintim că Dan Vîlceanu a anunțat că își va da demisia din funcția de secretar general PNL și din cea de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene, portofoliu responsabil de PNRR.

Bode: „Doar împreună vom reuşi să contracarăm efectele acestui atac armat”

Articolul precedentUn pacient ucrainean și un pacient român „împart” același buget pentru o masă în spital? Guvernul României alocă doar trei lei pentru masa unui pacient internat în spital
Articolul următorIonuț Stroe: „Era evidentă nevoia de o soluţie mai bună”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.