Sursa foto: Facebook

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunțat că locul pe care l-a vizitat în urmă cu 20 de zile în bulevardul Pieptănari s-a transformat dintr-o „casă de șobolani”, în ceva curat și folositor cetățenilor sectorului.

Mai exact, Piedone a fost informat că e nevoie de parcare, iar în cel mai scurt timp, primarul a acționat.

„Am fost, am văzut, am acționat. În aproape 3 săptămâni am transformat locul. Și ce-am făcut? Ce-mi cer cetățenii când mă opresc pe stradă: locuri de parcare! Curat, civilizat, ordonat! Nu știu dacă-s multe sau puține, dar le facem în continuare și în alte zone din sector”, a scris edilul.

„Ne ocupăm în continuare și de sectorul nostru”

Primarul Piedone continuă să fie sprijin pentru cetățenii Sectorului 5, chiar dacă se implică și în ajuturorarea celor goniți din țara lor „de către un conducător fără rațiune.” Acesta le-a răspuns „internauților” care l-au criticat pentru faptul că ajută pe copiii „cu lacrimi în ochi, obosiți și înfrigurați” din Ucraina, afirmând că astăzi, 2 martie, a inaugurat ÎNCĂ un parc pentru copiii Sectorului 5, Parcul Iacob Andrei.

„Și știu, o să ziceți că nu-i de ajuns… că voi nu știți de ajutorul pe care îl oferim prin Direcția de Asistență Socială sau alte direcții din primărie. Nu-i bai! Mă mulțumesc cu energia copilașilor cu care m-am văzut în parc. I-am văzut fericiți! Și îmi e de ajuns… eu îmi continui munca!”, a spus Piedone.

În încheierea mesajului său, edilul a precizat că odată cu începerea primăverii va continua să transforme Sectorul 5 pe care îl numește „acasă.”

„Și că tot vine primăvara (sper, și în termometre), ne apucăm și de curățenie în sector. Și de alte parcuri, și de alte parcări, și de alte blocuri reabilitate, și de alte școli renovate și de ce îmi mai cer cetățenii. Că eu pentru ei sunt aici, să muncesc și să încerc să le fac viața mai ușoară în sectorul pe care-l numesc acasă. Ne vedem pe stradă! Cu respect, primarul Piedone!”, a concluzionat Piedone.

Reamintim că de 1 Martie, edilul Sectorului 5 nu a uitat de doamnele și domnișoarele sectorului, motiv pentru care a împărțit mărțișoare pe stradă, în birouri și în mijloacele de transport în comun.

„Gata, e primăvară! Am plecat pe străzi și prin birouri ca s-o vestesc și s-o gătesc cu mărțisor. C-așa-i la noi aici pe la români: Punem șnururi împletite la poale de cireși și ne cinstim cu mărțisor femeile din viață și din jur!”, a scris Piedone.

Primăria Sectorului 5 continuă sprijinul refugiaților. Ce măsuri a propus primarul Piedone

Articolul precedentCenzurați în propria țară. Metoda prin care se încearcă să se transmită informații reale rușilor despre acțiunile lui Putin în Ucraina
Articolul următorGabriela Firea, despre situația refugiaților din Ucraina: „Este cumplit”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.