Sursa foto: Facebook

Deputatul Vlad Popescu Piedone, afiliat grupului parlamentar PSD, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook cu ocazia Zilei Naționale. Demnitarul a îndemnat românii să „fie uniți în această zi” și să nu uite că toți fac parte dintr-o familie. De asemenea, el este de părere că în 2022, pandemia de COVID-19 nu va mai da planurile peste cap, iar românii din toate colțurile țării vor putea să petreacă, cum o făceau în anii trecuți, de 1 Decembrie.

De asemenea, fiul edilului Sectorului 5 e de părere că cei care au luat deciziile în numele poporului au uitat de promisiunile făcute în campania electorală. „Ultimii doi ani au fost dificili pentru noi toți, teama cauzată de această pandemie ne-a unit, dar în același timp ne-a și dezbinat. Restricțiile ne-au afectat pe toți, unele dintre ele au fost prea dure, iar altele poate chiar absurde”, a mai scris pe Facebook Vlad Popescu Piedone.

Vlad Popescu Piedone:„Să luptăm împreună pentru această țară”

Totodată, Vlad Piedone a dat asigurări că „legământul” cu cei din Suceava va fi respectat, iar votul lor nu va fi trădat.

„Le-am promis că voi fi mereu disponibil pentru ei și că îi voi asculta. Acest lucru am încercat să îl fac de când am ajuns în Parlamentul României, să le ascult problemele și să le găsesc rezolvare. Fiecare cetățean din Suceava merită atenție și sprijin”, a mai scris Vlad Popescu Piedone.

De asemenea, deputatul a reamintit faptul că nu susține vaccinarea obligatorie și certificatul verde la locul de muncă. „Nu voi fi de acord niciodată cu încălcarea acestor drepturi, așa cum au dorit cei de la putere”, e de părere deputatul PSD, Vlad Piedone.

Deputatul PSD susține testarea gratuită

În încheierea mesajului său, Vlad Piedone speră ca noul guvern în funcție să vină cu soluții și să renunțe la „rivalitățile politice”. „Astăzi, de 1 Decembrie, să fim uniți și să luptăm împreună pentru această țară care ne-a oferit atât de multe lucruri. La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România!”, a mai scris Vlad Piedone pe pagina sa de Facebook.

Deputatul Vlad Piedone susține testarea gratuită, el precizând în repetate rânduri că fiecare român ar trebui să aibă acces la servicii medicale de calitate. Mai mult, el a îndemnat pe români să semneze o petiție pentru ca fiecare român să beneficieze de câte două teste gratuite, săptămânal.

„Dar dacă, de exemplu, ar exista o cale ca mare parte din românii care se află, acum, în spitale, infectați cu Covid-19 să nu fi luat acest virus?”, a scris Vlad Popescu Piedone pe contul său de Facebook, făcând referire la petiția inițiată de președintele executiv al PPU (s-l) Daniel Ionașcu.

Vlad Popescu Piedone susține testarea gratuită

Articolul precedentJudecătorii au suspendat ordinul lui Tanczos Barna: este interzisă vânătoarea pentru 25 de specii de păsări
Articolul următorAUR a organizat Marșul Unirii la Alba Iulia
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.