Sursa foto: Spotmedia

Cristian Popescu Piedone, primarul Sectorului 5, împreună cu echipa sa au „luminat” zeci de străzi și bulevarde cu luminițe de Crăciun, pentru ca bucureștenii să se simtă cu adevărat într-un cadru special, în apropierea Sărbătorilor. Mai mult, edilul a precizat că în acest an, decorațiunile pentru Crăciun au ajuns aproape pentru toate „cărările din Sectorul 5”.

„Am pus colo și dincolo… Am pus ce am avut și ce s-a mai putut lega la prize… Am mai închiriat cât ne-a permis portmoneul public… Ce vedeți… astea-s beculetele toate! Poate ne vom permite o altfel de feerie la anul!”, a scris edilul.

Cristian Popescu Piedone: „Faceți-vă planuri pentru mâine! Pentru ca mâine… există!”

Totodată, Piedone împreună cu echipa sa a reușit să împodobească sectorul pentru ca locuitorii să se bucure cu adevărat de spiritul Crăciunului. De asemenea, cum decorațiunile sunt o poveste în sine, Cristian Popescu Piedone nu a uitat de semenii lui și le-a urat să se bucure din plin de luna decembrie, cu adevărat „o poveste vegheată de îngeri și de heruvimi.” „Sa trăiți clipa, să priviți cerul, să credeți în miracole, să gustați iubirea și să împărțiți la rându-vă… iubire! Până atunci… FIȚI VOI! TRĂIȚI CLIPA AȘA CUM N-AȚI TRĂIT-O NICIODATĂ!”, a mai scris pe pagina de Facebook.

Cum sărbătorile de iarnă sunt despre familie și bunătate, edilul a transmis tuturor celor din Sectorul 5 să se bucure de cei dragi și să nu uite să-și facă planuri pentru mâine, deoarece „mâine există.” „După un an greu… meritați măcar puțină dragoste-n plus! Eu n-am puterea să luminez toate străzile, aleile, cărările Sectorului 5! Dar Dumnezeu știe povestea… Și le ține-n lumina LUI pe toate”, a concluzionat Cristian Popescu Piedone.

Edilul Sectorului 5, mândru că este român

În felul lui caracteristic, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Cristian Popescu Piedone nu a uitat de „Cosânzeana” sa, România lui „dragă” ce pentru edil reprezintă speranță și „grădina anotimpurilor toate.”

Într-o postare făcută pe contul său de Facebook, Piedone consideră „frumoasa mea Românie” ca fiind o mare familie ce trebuie să-și adune poporul din toate colțurile lumii.

„Spune-i, frumoaso, că ROMÂNUL ÎN VECI NU PIERE! Și mai spune-i că muzica din difuzoare se mai schimbă. LA MULȚI ANI, ROMÂNIA MEA!”, a mai scris edilul Sectorului 5 cu ocazia Zilei Naționale.

Mesajul lui Cristian Popescu Piedone pentru România, de ziua ei. „Pentru mine, draga mea, ești mereu și mereu… ACASĂ”

Articolul precedentRomânia urmează să primească prima parte din prefinanțarea PNRR
Articolul următorTrei români sosiți din Africa de Sud au fost confirmați cu COVID-19
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.