SURSA FOTO: G4MEDIA

Fostul secretar general al PNL, Dan Vîlceanu, avertizează că actuala coaliție de guvernare stă cumva pe un butoi de pulbere.

Într-o intervenție la B1 TV, Vîlceanu a explicat de ce are această convingere, în condițiile în care, deși încă membru PNL, a pierdut din influența pe care a deținut-o în momentul în care a ales „tabăra Cîțu”.

Însă, chiar și în aceste condiții, deputatul a subliniat că, de ceva vreme, partenerii din PSD fac un joc ascuns, încercând să racoleze politicieni liberali cu influență de la nivel local.

În toate județele în care au președinte de consiliu județean, racolează primarii PNL, știți cum? În stil barbar, cum era vorba aia de când eram noi mici. N-au nicio treabă!

Au fost mai mulți colegi care au pus problema în interiorul partidului și au anunțat conducerea partidului, faceți ceva, adică discutați acolo în coaliție, nu-i normal”, a exemplificat Vîlceanu.

Vîlceanu a făcut câteva comparații din trecutul politic, referitor la modul în care au încheiat „prietenia” alți parteneri de coaliție, acesta fiind de altfel un om care a trecut prin multe schimbări… politice.

Dan Vîlceanu a început ca președinte al Tineretului Social Democrat, funcție pe care a deținut-o în perioada 2006-2009, după care Vîlceanu a trecut la PDL, unde a fost președinte al filialei din Gorj din 2013 până în 2015. Abia anul 2016 l-a prins printre liberali, fiind ales deputat de Gorj, mandat pe care l-a continuat în 2020.

Eu am mai văzut filmul acesta o dată, când a fost acea alianță PSD – PD-L, dacă vă aduceți aminte, și când s-au apropiat alegerile s-a întâmplat ceva să se rupă, pentru că nu poți să te ții de mână și să îți tragi pumni în cap în campanie, adică noi suntem împreună la guvernare și în campania electorală noi o să spunem, PSD-iștii sunt răi, și ei o să spună, liberalii sunt răi.

E adevărat că jocul acesta funcționează pentru PSD, se vede cu ochiul liber. Eh, la noi nu poate funcționa, la noi nu va putea funcționa. Nu că spun eu, dar această coaliție se va rupe, este evident că se va rupe”, a subliniat deputatul PNL.

Articolul precedentMonede din metal prețios oferite polițiștilor gălățeni drept mită
Articolul următorStimulente financiare pentru elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională și la examenul de Bacalaureat