Sursa: captura video

O femeie din județul Galați a fost reținută de procurori sub acuzația de dare de mită, după ce a încercat să cumpere bunovoința polițiștilor care îi cercetau fiul pentru viol.

Suspecta a fost prinsă în flagrant cu două monede de metal prețios, pe care le oferise celor doi polițiști.

Flagrantul a fost organizat săptămâna trecută, dat fiind că oamenii legii și-au anunțat colegii referitor la oferta pe care le-o făcuse gălățeanca. Inițial, aceasta le spusese polițiștilor doar că le va da câte o sumă de bani, abia la flagrant descoperindu-se despre ce era vorba.

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Galați, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, au prins în flagrant o persoană fără calitate specială, în timp ce le oferea unui ofițer și unui agent de poliție, ambii din cadrul IPJ Galați, câte o monedă dintr-un material prețios, pentru ca aceștia din urmă să efectueze într-un mod favorabil cercetările în cadrul unui dosar penal în care fiul persoanei în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

În fapt, polițiștii din cadrul IPJ Galați au sesizat organele de urmărire penală cu privire la faptul că o persoană a promis oferirea unei sume de bani neprecizată pentru ca aceștia să efectueze cercetările penale într-un mod favorabil pentru fiului său, într-un dosar penal pe care cei doi polițiști îl au în instrumentare”, detaliază DGA.

Deși inițial a fost reținută pentru o durată de 24 de ore, procurorii au decis să o plaseze sub control judiciar timp de 60 de zile, timp în care cercetările sunt continuate.

Articolul precedentNicușor, cade centrul Bucureștiului!
Articolul următorDan Vîlceanu, avertisment: „Această coaliție se va rupe, este evident că se va rupe”