Sursa foto: Adevarul

Încă un deputat din grupul parlamentar PNL și-a anunțat demisia și se alătură taberei lui Orban. Deputatul Nicolae Giugea a precizat că partidul în care a activat, lucrurile au scăpat de sub control. El îl acuză pe Florin Cîțu că a distrus o coaliție „perfect funcțională”.

Mai mult, Nicolae Giugea e de părere că guvernul ar fi putut face reforme reale pentru țara noatră dacă nu ar fi aruncat țara într-o criză politică. Partidul se îndreaptă către un naufragiu evident şi nimeni nu are curaj să spună nimic. Mulţi ştiu, dar tac. Le e mai frică de şeful din partid, decât de electorat”, a completat Giugea, relatează Agerpres.ro.

Tot mai mulți liberali îl susțin pe Ludovic Orban

În mesajul său, deputatul PNL consideră că partidul s-a decuplat de tot de la interesele poporului. De asemenea, ceea ce urmărește acum întrece cele mai „negre coșmaruri”, a mai susținut Giugea. Totodată, el acuză conducerea PNL că nu a intervenit la timp pentru pregătirea crizei pandemice și a exploziei prețurilor la gaze.

„Conducerea PNL nu face altceva decât să arunce România în haos. Negocierile pentru stabilirea unui nou Guvern au arătat că, în momentul de faţă, PNL nu are nicio strategie, niciun plan, nicio idee”, a mai precizat Nicolae Giugea, relatează sursa citată.

Orban, critici dure aduse președintelui României

La fel ca Ludovic Orban, liberalul a amintit că ce se întâmplă acum în partid nu-l mai reprezintă. Mai mult decât atât, PNL e lipsit de orice contact cu realitatea. „Rămân încă membru al PNL, dar voi activa ca parlamentar neafiliat”, a transmis Nicolae Giugea.

După demiterea lui Nicolae Giugea, numărul demisionarilor din grupurile parlamentare ale PNL se ridică la 11.

Ludovic Orban, fostul lider al Partidului Național Liberal (PNL) a declarat că de vină pentru modul în care a ajuns partidul e președintele Klaus Iohannis. El a precizat că șeful statului „e rupt de realitate” și că nu mai ține cont de nevoile urgente ale românilor. De asemenea, Orban e hotărât să susțină un viitor referendum pentru suspendarea președintelui.

Orban: „Mă voi implica cu toată forţa într-un referendum de demitere a președintelui Iohannis”

Articolul precedentO navă sub pavilion turcesc a deversat mizeria plină de carburant în Dunăre
Articolul următorBulai, despre ministrul Culturii: “Are nivelul unui elev de clasa a opta”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.