Câte spitale trebuie să mai ardă pentru ca cineva să aibă curaj să-l demită pe Raed Arafat?

Deputatul PPU (social-liberal) Ana Loredana Predescu îi cere premierului Florin Cîțu să îl demită de urgență pe Raed Arafat, cel în timpul căruia s-au întâmplat toate tragediile, de la Colectiv până în prezent

Raed Arafat si Florin Citu Foto BZI
Raed Arafat si Florin Citu Foto BZI

Cam câți oameni trebuie să mai moară arzând de vii în spitale ca Raed Arafat să fie, în sfârșit, demis din funcție? Câte spitale trebuie să mai ardă, câte vieți distruse? Anii au trecut, partidele de la putere s-au tot schimbat, însă un singur „om” a rămas neschimbat în România: Raed Arafat. Colectiv, Spitalul de Psihiatrie, Piatra Neamț, Matei Balș și acum Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Guvern căzut, oameni demiși din funcție, ori demisionari în urma cererii „poporului” – însă niciodată Arafat. El rămâne etern.

Aspectul acesta a fost scos în evidență de deputatul PPU (social-liberal), Ana Loredana Predescu. „Încă o zi șocantă pentru români, pentru sistemul de sănătate! Acest ultim cuvânt fiind astăzi o ironie… Am auzit și eternele jelanii ale autorităților ,,responsabile”, dând vina pe senzori care nu au funcționat. Sau pe circuite suprasolicitate și vechi. Cîțu a demis astăzi câteva persoane, probabil considerând a fi o măsură reparatorie! Nici gând!”, a scris aceasta, într-o primă instanță, pe pagina sa de socializare.

Deputata este de părere că adevăratul vinovat este omul care s-a aflat la conducerea Departamentului pentru Situații de Urgență când au avut loc toate tragediile, de la Colectiv pană acum. „Nimeni altul decat RAED ARAFAT!”, a subliniat aceasta.

Este acela care, în decembrie 2016, alături de noul ales #CIOLOȘ, au desființat SERVICIUL DE PREVENȚIE si SERVICIUL DE PROTECȚIE CIVILĂ, reducându-le la Serviciul de Control, de la 15-20 de persoane la maxim 5-6. Adică exact cei care trebuiau sa verifice acei senzori, acele instalații și să facă prevenție și instruirea personalului medical. Dar ,,mulțumită” celor doi, cu 5 oameni acest lucru a devenit imposibil!!!! Funcționari din sistemul național de urgență au afirmat că nu mai pot tolera aceste drame practic premeditate prin anularea oricărei măsuri de prevenție și protecție civilă de către Raed Arafat!

Ana Loredana Predescu

În încheiere, Ana Loredana Predescu i-a dat un sfat gratuit premierului Cîțu: să-l demită pe Raed Arafat de urgență. Printr-o astfel de decizie, în opinia acesteia, premierul ar face ca mandatul său să conteze cu adevărat.

Citește și: Incendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Crește numărul persoanelor decedate

Articolul precedentSimion le arată susținătorilor că știe să deseneze în Paint și-i desenează lui Cîțu o mustăcioară de nazist
Articolul următorConsilierea psihologică, un serviciu gratuit în Franța