Simion le arată susținătorilor că știe să deseneze în Paint și-i desenează lui Cîțu o mustăcioară de nazist

Liderul AUR a publicat o imagine în care premierul Florin Cîțu este asemănat cu fostul lider nazist. Cu această imagine speră să-și promoveze protestul pe care AUR îl va organiza mâine, în Piața Universității

Foto: Facebook George Simion

Liderul AUR, George Simion, a postat de curând pe pagina sa de socializare o imagine în care premierului Florin Cîțu îi este desenată o mustață (cel mai probabil în Paint), cu scopul de a-l face să semene cu Adolf Hitler, liderul nazist. Cu această imagine, politicianul trage speranță că îi va mobiliza pe susținători să participe la protestul de mâine, de la Piața Universității.

George Simion vrea, cu toată ardoarea, ca premierul Florin Cîțu să pice și ar face orice pentru asta

Inclusiv să publice o imagine care, cel mai probabil ar putea să intre sub incidența CNCD. Mai mult, potrivit G4Media.ro, săptămâna trecută, același Simion ar fi făcut un tur al teraselor din centrul vechi al Capitalei, încercând să-și racoleze adepți care, ulterior, să participe la protestul de mâine, de la ora 17:00.

Cu toate că suntem în plină pandemie, George Simion, un împătimit al anti-vaccinismului, va organiza acest protest, impulsionat de congresul PNL, unde au participat peste 5.000 de persoane, săptămâna trecută. Ba chiar, acesta a și menționat acest lucru într-un live pe Facebook: „dacă ei pot, pot și eu”, ar fi sugerat el.

Citește și: Cîțu i-a cerut primarului Chițac s-o demită pe managera Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța

Articolul precedentTragedia de la Constanța se poate repeta în fiecare zi. Fost manager de Spital: „La spitalele de psihiatrie oricând pacienții pot arde de vii”
Articolul următorCâte spitale trebuie să mai ardă pentru ca cineva să aibă curaj să-l demită pe Raed Arafat?
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.