Captură Video Ziua de Constanța

UPDATE: „Incendiul la Spitalul de Boli Infecțioase, secția ATI. Incendiul s-a manifestat la nivelul secției ATI cu pacienți COVID. La 09.53 a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Sunt 9 pacienți decedați.Întregul spital a fost evacuat. Incendiul a fost lichidat la ora 10:55. Au fost prealertate toate spitalele din județ pentru preluarea pacienților. Forțe solicitate în sprijin de la județele CL, GL și IL. Misiunea este in dinamica, revenim cu detalii pe parcurs”, anunță IGSU.

În urma incendiului de la Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, conform surselor G4Media.

Știre inițială: Un incendiu a izbucnit, vineri, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, iar la această oră echipajele de intervenție au ajuns la fața locului, relatează Ziua de Constanța. În aceste momente, pacienții sunt evacuați, iar autoritățile au activat planul roșu de intervenție. O persoană este resuscitată în curtea spitalului, iar potrivit primelor informații, doi oameni au murit a anunțat presa locală.

Prefectul de Constanța a anunțat faptul că sunt 4 pacienți de la ATI decedați în incendiu. Intervenția e în desfășurare

Șeful Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a declarat, la Digi 24, că s-a dispus evacuarea UPU și a secției de terapie intensivă, iar pacienții vor fi transferați la Spitalul Județean Constanța. „Nu este în subordinea CJ, dar suntem în contact în permanență cu cei care sunt la fața locului. Deocamdată, din ce știu, nu sunt victime și nu sunt răniți”, a afirmat Lupu.

Captură video

De la ISU CĂLĂRAȘI s-au trimis în sprijin 7 ambulanțe SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple, iar de la ISU IALOMIȚA se deplasează 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple.

Vom reveni cu detalii

Articolul precedentPSD: „Pe ultimii metri ai unei guvernări dezastruoase, Cîțu se pregătește să mai facă o mare mârșavie”
Articolul următorGuvernul a anunțat activarea celulei de criză la MAI în cazul incendiului de la Constanța