Sursă foto: www.capital.ro
Sursă foto: www.capital.ro

Marcel Ciolacu (PSD) a afirmat, vineri, că premierul ce urmează să fie demis săptămâna viitoare va aloca  bani din fonduri de rezervă exclusiv primarilor PNL, mai mult, îi cere lui Iohannis să oprească ticăloșia lui Cîțu, altfel se va trezi cu proteste în fața porții de la Palatul Cotroceni.

„Pe ultimii metri ai unei guvernări dezastruoase, Cîțu se pregătește să mai facă o mare mârșavie: să dea iar bani din Fondul de Rezervă al Guvernului exclusiv unor localități cu primari PNL! Este o decizie proastă și disperată, luată în speranța deșartă că se poate agăta de o guvernare iluzorie. Îi dau o veste proastă lui Cîțu: nu mai poate schimba nimic, va pleca marți de la Palatul Victoria!

De aceea, îl somez public să renunțe! În acest nou val brutal al pandemiei, situațiile de urgență nu pot fi rezolvate doar pe baza carnetului de membru PNL. Există comunități conduse de primari PSD, USR sau PMP care au nevoie la fel de mare de fonduri pentru salvarea unor vieți”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Totodată, liderul social democrat îi cere și lui Klaus Iohannis „să intervină rapid pentru a opri o asemenea ticăloșie! Altfel, se va trezi cu aleșii PSD din țară, la un concert/festival/cenaclu sau ce ne va permite legea, în aer liber, la porțile Palatului Cotroceni”, a mai transmis Marcel Ciolacu.

CNSU a decis: masca devine obligatorie și în spațiile deschise, accesul la activități se face doar celor vaccinați ori trecuți prin boală, iar școlile rămân deschise

Potrivit deciziei CNSU, ce urmează să fie adoptată astăzi de executiv, organizarea de mitinguri și demonstrații poate fi realizată cu un număr de maximum 100 de participanți, doar dacă sunt persoane vaccinate sau trecute prin boală în ultimele 6 luni și se poartă masca de protecție, în timp ce pentru organizarea de evenimente cultural artistice în aer liber este permisă participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă.

Trimiterea lui Ciolacu spre „concert/festival/cenaclu” este făcutî în contextul în care săptămâna trecută la Congresul PNL, de la Romexpo, au fost prezenți 5.000 de persoane.

Amendă maximă pentru „distanțarea” de la Congresul PNL

Articolul precedentDeputat USR PLUS: „Sunt convins anti-Cioloș, mai ales de la momentul în care am văzut câți oameni din servicii au intrat în PLUS”
Articolul următorIncendiu la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Crește numărul persoanelor decedate