Turcan primește replica de la Romașcanu: „În globul de cristal ne uităm, lampa se freacă”

„Ca menta pe care o întrebuințați in activitatea curentă”, continuă acesta, la adresa Ralucăi Turcan

Social democratul Lucian Romașcanu a ironizat-o pe Raluca Turcan, ministrul Muncii, după ce aceasta a declarat că „nu are o lampă a lui Aladin în care să privească și să spună cum vor crește prețurile”. Conform poveștii inițiale, lampa lui Aladin trebuia frecată, totul ca ulterior din aceasta să iasă un duh care îndeplinește dorințe. Remarcând încurcătura de povești a Ralucăi Turcan, Romașcanu nu s-a putut abține și a taxat-o de îndată pe liberală, afirmând că ceva „mai stupid nu există în politica românească”, uitând în mod intenționat (sau nu) de fostul premier al României, Viorica Dăncilă sau de europarlamentarul susținut de PSD, Maria Grapini.

Turcan primește replica de la Romașcanu: „În globul de cristal ne uităm, lampa se freacă”

Lucian Romașcanu: „Ceva mai stupid nu există în politica românească!”

„Și nici n-a existat”, continuă social democratul Lucian Romașcanu. „După propaghează, statul se zdrobește, oul la 6 lei și luni e miercuri (pe lângă muuuuulte altele) acum madam Turcan a re-comis-o: Nu are o lampă a lui Aladin sa se uite în ea să vadă viitorul prețurilor…(hint – să se uite la ceafa lui Cîțu prin ochii lui, va vedea acolo). Duamna, în globul de cristal ne uităm, lampa se freacă… Ca menta pe care o întrebuințați in activitatea curentă.”, a mai scris Lucian Romașcanu, pe Facebook.

Citește și: Cioloș pare convins că miniștrii USR PLUS „nu mai au ce să caute într-un Guvern unde părerea lor nu contează”

Articolul precedentImaginea căderii Afganistanului: un portret modificat în zece zile
Articolul următorBarna înmoaie tonul: „Deocamdată discutăm scenarii și variante”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.