Captură video/Kanal D
Captură video/Kanal D

Victor Ponta a venit cu noi declarații, în contextul inflației cu care țara noastră se confruntă pe fondul invaziei trupelor lui Putin în Ucraina.

Politicianul a recunoscut că România traversează o criză economică foarte severă. Paradoxal, românii par interesați doar de sport și de performanțele acumulate de sportivii români.

Liderul PRO România: ”Ați mai auzit pe cineva în România interesat de Sănătate? De Educație? De Mediu? De Cultură?”

Deși nu critică acest domeniu, fostul premier este de părere că succesul unui singur sportiv nu va garanta medalii de aur în cadrul Campionatelor Mondiale.

În ceea ce privește sportul (n.r.) s-au activat toți la performanțele fabuloase ale lui David Popovici. De parcă tot sportul din România aduce medalii de aur la Campionatele Mondiale”, scrie Victor Ponta pe contul de socializare.

Mai mult, Ponta vine cu acuzații grave la adresa românilor, precizând că aceștia devin din ce în ce mai superificiali, în condițiile în care țara se confruntă cu scumpiri, inflație și o criză economică de durată.

Victor Ponta: ”De inflație e vinovat Putin”

Putin crește taxele pentru firmele românești și nu ne lasă să ne atingem de multinaționale – și tot din cauza lui se blochează fondurile europene, nu intrăm în Schengen  și nu se ridică vizele de America. Aici suntem lămuriți. Să nu mai discutăm. Toți românii au devenit brusc interesați doar de Putin cel Rău și Zelensky cel Bun – de Insula Șerpilor și de Mariupol (sunt curios câți știu unde se află pe harta)/de deciziile NATO/de rachete, avioane și tancuri. Restul merge prea bine că să mai pierdem timpul!, a declarat politicianul.

Articolul precedentO banală salată a stârnit discuții controvestate în cadrul summit-ului NATO
Articolul următorCompania aeriană Delta Air Lines a oferit bani  pasagerilor care au renunțat la locurile rezervate în avion
Jurnalist full-time / Pesimist part-time