Haosul de pe aeroporturile din întrega lume reprezintă pentru unii o „binecuvântare”, în special dacă se oferă și o sumă consistentă de bani.

Opt persoane norocoase, ce și-au făcut programare la un zbor operat de compania Delta Air Lines s-au trezit cu 10 mii de dolari ( peste 9 mii de euro) în buzunare, după ce au renunțat la locul cumpărat la o cursă supraaglomerată, scrie Digi24.

Reprezentanții companiei au anunțat că oferă 10 mii de dolari la opt voluntari care renunță la locurile din avion. La început, oamenii nu au înțeles despre câți voluntari este vorba, iar când și-au dat seama era deja prea târziu, cei opt „norocoși” au părăsit deja avionul.

Un jurnalist a povestit despre oferta de nerefuzat din partea companiei aeriene

La început, oferta a fost de „doar” 5.000 de dolari, iar compania a decis să o dubleze, în speranța că cineva va renunța la locurile rezervate. Suma oferită urmează să fie plătită prin Apple Pay sub forma unui card Visa.

Acest tip de „ofertă” de last-minute, venită din partea companiei, vine în contextul în care călătoria cu avionul a devenit o adevărată aventură pentru milioane de oameni, cu zboruri întârziate și haos pe aeroporturi din cauza numărului redus de angajați.

Compania aeriană Delta a anunțat că pasagerii vor putea să-și schimbe gratuit zborurilr din weekendul din patru iulie, iar directorul companiei și-a cerut scuze pentru toate întârzierile și anulările recente ale zborurilor.

Reamintim că majoritatea companiilor aeriene se confruntă cu un număr uriaș de zboruri anulate, iar revenirea la numărul de angajați post-pandemic încă se lasă așteptat.

„La aproape jumătate de an de la finalul pandemiei şi ridicarea tuturor restricţiilor, industria turismului încă mai suferă de pe urma efectelor pandemice şi a pregătirii slabe a companiilor aeriene, a aeroporturilor şi a companiilor implicate în procesul de operare a unui aeroport”, au precizat cei de la Vola.ro.

Citește și articolul: Alarmant: O treime din zborurile aeriene au probleme, după ridicarea restricțiilor COVID

Articolul precedentPonta: ”Brusc, toți românii au devenit interesați de Putin cel Rău și Zelensky cel Bun”
Articolul următorEXCLUSIV. Ministerul Sportului refuză să plătească 900 de lei, cheltuielile de judecată, menționate într-o decizie a instanței. Procesul cu Silvana Peng, mama fostei gimnaste Asiana Peng, a ajuns în faza de contestație la executare
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.