Kindred Group, una dintre cele mai importante companii din domeniul jocurilor de noroc la nivel mondial, și-a făcut un obiectiv clar din promovarea distracției responsabile, fără efecte dăunătoare. Obiectivul Kindred Group este să reușească să obțină venituri doar din activitatea clienților care practică un joc responsabil 100%, iar rezultatele se pot observa de la un trimestru la celălalt.

Astfel, în primul trimestru al anului 2023, ponderea veniturilor Grupului Kindred din jocurile de noroc dăunătoare a scăzut la 3.0%, iar efectul de îmbunătățire după diferite intervenții ale companiei a fost de 83%, potrivit unui comunicat al companiei. Kindred folosește numeroase instrumente din dorința de a preveni jocurile de noroc dăunătoare. Spre exemplu, efectele soluțiilor tehnologice automatizate, cum ar fi detectarea și interacțiunea cu clienții expuși riscului prin intervenții automate, arată semne inițiale ale unei tendințe pozitive.

Această tendință este observată și dacă ne uităm pe rezultatele din precedentele trimestre. Transparența este parte din politica Kindred Group, motiv pentru care compania publică aceste date trimestrial. Se poate observa așadar că ponderea veniturilor din jocuri de noroc dăunătoare era de 3.8% în trimestrul 3 din 2022, a scăzut la 3.3% în trimestrul 4 de anul trecut, iar în primul trimestru din 2023 a continuat scăderea până la 3.0%. În plus, se poate observa și că efectul de îmbunătățire după intervenții este în creștere față de ultimul trimestru din 2022, de la 82.1% la 83%

Kindred și-a făcut un obiectiv clar: Journey towards Zero

Kindred Group și-a propus să promoveze doar distracția responsabilă, motiv pentru care eforturile de a elimina jocurile de noroc dăunătoare sunt susținute de fiecare angajat al companiei, potrivit fostului CEO Henrik Tjarnstrom. Instrumentele multiple pe care Kindred le are contribuie astfel din plin la promovarea distracției responsabile și la prevenția ori eliminarea comportamentului dăunător.

„Am subliniat continuu importanța detectării și a interacțiunii cu clienții noștri care prezintă semne că ar putea avea probleme de acest gen. Pentru a preveni un comportament dăunător, intervenția timpurie este esențială și mă bucur că putem vedea rezultatul lansării intervențiilor automate pe care le-am făcut pe unele dintre piețele noastre”, spune Henrik Tjarnstrom, CEO al Kindred Group.

„În viitor, aștept cu nerăbdare să urmăresc abordarea holistică și colaborarea între diferite echipe din cadrul Kindred. Jocul de noroc responsabil nu este un factor doar pentru o singură echipă, ci este ceva la care fiecare angajat contribuie prin cunoștințele și angajamentul său de a reduce veniturile dăunătoare. Prin echipele noastre tehnice care lucrează mână în mână cu echipele responsabile cu jocurile de noroc și cu clienții, putem lansa rapid intervenții îmbunătățite pe diferite piețe. Totul este în concordanță cu misiunea noastră, Journey towards Zero (drumul spre zero)”, conchide Tjarnstrom.

Unibet și Vlad Cazino – brandurile Kindred Group în România

Kindred Group este un gigant la nivel internațional din domeniul jocurilor de noroc, iar în țara noastră compania este prezentă cu Unibet și Vlad Cazino, doi dintre operatorii care se bucură de o mare popularitate printre utilizatorii români.

Sloganul Unibet este „De la jucători, pentru jucători”, iar acest lucru se poate observa și din serviciile de calitate pe care operatorul le oferă utilizatorilor, din dorința de a le genera o experiență distractivă de neuitat. Pe Unibet, utilizatorii se pot bucura de o secțiune impresionantă de pariuri sportive cu funcții inovatoare, dar și de jocuri de casino de la cei mai importanți furnizori de pe piață, atât în versiunea clasică dar și live.

În schimb, Vlad Cazino este un cazinou online inspirat din celebrul mit al lui Dracula care atrage anual mii de turiști. Acest brand cu specific românesc a dus distracția la alt nivel și a creat rapid o comunitate mare de utilizatori, atrași de serviciile de calitate, oferta variată și de campaniile de fidelizare. Pe Vlad Cazino, utilizatorii pot încerca cele mai tari sloturi, numeroase mese de ruletă live, blackjack și baccarat, bingo, jocuri de poker, dar și pariuri virtuale.

Articolul precedentCiolacu, sigur pe mandatul său de premier: „Sunt foarte pregătit și nu am nicio problemă”
Articolul următorUrmează o grevă în Sănătate? Ministrul Rafila „Întotdeauna există o posibilitate”