Dacă în urmă cu doar câteva zile medicul Cătălin Cîrstoiu – candidatul susținut de PSD&PNL la Primăria Capitalei – se lăuda că este „mai șarmant decât Piedone” (!!!), astăzi acesta a intrat într-o altă discuție.

Nu se mai compară cu edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, ci îl critică pe actualul edil general, Nicușor Dan, despre care spune că „încă mai trăiește din proiectele lăsate la cheie și fondurile europene atrase de Gabriela Firea”.

Să tot fie zile buune de când Piedone a luat, pe cifre și promisiuni, „realizările” lui Nicușor Dan, și a atras atenția că acesta doar a înșirat „bazaconii” și a mers din minciună în minciună, așa că nu este vreun element de noutate.

Ceea ce spune azi Cîrstoiu – că Nicușor Dan a adus și a realizat „zero noi proiecte pentru București” și că aceasta „este performanța (…) la Primăria Capitalei în 4 ani”, a tot fost spus. Practic, se reiau punctele pe care deja a „mers” Piedone:

Dincolo de heirup-ul actualului primar care și-a pus casca în cap și inaugurează tot ce se poate până la alegeri, cifrele nu mint.
Realitatea este că Nicușor Dan încă mai trăiește din proiectele lăsate la cheie și fondurile europene atrase de Gabriela Firea, fie că vorbim de achiziția de autobuze hibride și troleibuze, de reabilitatea sistemului de termoficare, consolidarea clădirilor cu risc seismic și multe altele.

Festivismul pe ultima sută de metri nu ține loc de gândire strategică. Este nevoie de un plan pentru un sistem administrativ superior. Și mă bucur că doamna Gabriela Firea este parte a acestui nou proiect pentru bucureșteni”, a transmis Cîrstoiu.

Mesajul vine după un eveniment al social democraților, când candidatul PSD&PNL spune că s-a discutat despre un „plan” de revitalizare al Capitalei.

Articolul precedentReportaj foto – Surpriză la strângerea de semnături astăzi în Târgul Vitan
Articolul următorRomânia, în Schengen cu frontierele aeriene şi maritime. Paul Stănescu: „Un pas către demnitate și mai multă libertate”