Cristian Popescu Piedone

”Sunt mai șarmant decât Piedone” a fost afirmația care astăzi l-a trimis pe medicul de sacrificiu în derizoriu. Poți spune despre Cîrstoiu că nu și-a declarat toată averea, poți spune că este un candidat ”de sacrificiu”, poți afirma că da, conduce un spital, că are notorietate în rândul medicilor, dar că este mai șarmant decât Popescu Piedone….ei bine asta nu!

Șarmant – DEX – Agreabil, fermecător, încântător

Piedone a răspuns cu ironie criticilor venite din partea medicului Cîrstoiu, după ce acesta a comentat apariția primarului într-o emisiune TV, unde a fost prezent cu o roabă și o cazma.

”Finule”, aud că, de la o vreme, îți tremură genunchii în vis și te trezești mereu speriat de-o ROABĂ. Nu-s prelat, să-ți recomand mătănii…Nici vraci nu sunt, să-ți tulbur jurământul..Dar vreau să te ajut prin câteva rânduri: “Finule”, mă rog la Bunul Dumnezeu să le dea sănătate, imunitate la stafilococi și putere financiară (pentru pastile și necesități) tuturor pacienților care ajung, de nevoie, pe mâinile tale! Eu… ca gospodarul primăvara! Cu roaba, cu lopețile prin cartiere… Treburi comunitare, “finule”. Nu mai țuguia năsucul când mă vezi cu roaba prin oraș! Poate că d-aia visezi roabe…!Că ditamai parcul ăla din fața spitalului, cu roaba, cu sapa și cu lopata l-am făcut mare bijuterie! Păi dacă nu roboteam toți cu roaba, “finule”, vedeai și acum buruieni și șobolani în peisajul de la geam! Lasă mulțumirile, lasă smiorcăiala, că doar nu ți l-am făcut cadou! Să-l stăpânească oamenii, sănătoși, să n-aibă parte de tine în viață”

Invincibila Măsuță Roz, spaima lui Cîrstoiu și a lui Nicușor

Așa cum a promis, Primarul sectorului 5 a stat de vorbă cu toată lumea și a mai și rezolvat câteva probleme. A primit și mulțumiri și laude!

”Cum a scăpat Sfântul Gheorghe de balaur, așa VOM scăpa și NOI, Bucureștiul, de balaurii politici!

Cu șoșonii mei cei roșii, să nu mă deoache invidioșii, iau orașul la pas, să-i ascult pulsul, vocea și necazul!

Deseori, fac popas prin târguri, piețe și cartiere! Și la măsuța mea cea roz, îmbrățișez oameni buni și îmi strâng semnăturile necesare candidaturii anunțate!

Dragi cetățeni, frații mei îndrăgostiți de București, SUNTEM ÎN FIECARE ZI MAI MULȚI!

Bucureștenii din Valea Cascadelor, Sectorul 6, NE SUNT ALĂTURI ȘI ABIA AȘTEAPTĂ SĂ VOTEZE MAREA SCHIMBARE!

Bucureștenii din zona Gorjului, Sectorul 6, NE SUNT ALĂTURI ȘI ABIA AȘTEAPTĂ SĂ ALUNGE POLITICA DIN PRIMĂRIA MARE!

Bucureștenii din cartierul

16 Februarie, Sectorul 1, NE SUNT ALĂTURI ȘI ABIA AȘTEAPTĂ SĂ SCAPE DE ȘOBOLANII ȘI DE GUNOAIELE DE PE STRĂZI!

Tuturor le spun atât: VĂ RESPECT!

Mergem înainte, spre victorie, oameni buni!

Împreună, continuăm să facem imposibilul posibil!

FRAȚILOR, SUNTEM VALUL CARE LE CLATINĂ LIGHEANUL!

Piedone”

VIASorin PREDA
SURSĂZiarul de Investigații
Articolul precedentVeștea în apărare după atacul lui Dunca
Articolul următorInspector ITM din Buzău, arestat preventiv pentru luare de mită, după ce a încercat să mușamalizeze un accident de muncă soldat cu un deces
Senior partner Ziarul de Investigatii