Cristian Popescu Piedone, edilul din Sectorul 5, a analizat promisiunile făcute de primarul general al Capitalei în urmă cu 4 ani, față în față cu realizările acestuia.

E drept, în campanie se mai și înflorește, însă din analiza făcută de Piedone rezultă, pe cifre, că Nicușor Dan a cam rămas „repetent”.

Piedone ia ca punct de plecare un pliant de campanie a actulului primar general, de la promisiuni legate de salarii, la traficul rutier, investiții în infrastructură și așa mai departe. Iar realitatea anului 2024 e cu totul alta față de pliantul în cauză.

1.400 de euro, salariul mediu NET în București, nicușorule… (Te invit în cartiere, să afli că i-ai mințit, nicusorule). 40% mai puțin timp petrecut în trafic! (Ieși prin oraș, nicusorule, să vezi câte gropi ai pe străzile din subordine! Ai mințit șoferii, nicusorule!)

Centură verde în jurul Bucureștiului (Asta ai copiat-o de la Viorel Lis, hoțomanule!) Plus spații verzi mai multe și mai îngrijite! (Păi, nicusorule, nici ce ai primit ca zestre nu ai îngrijit! Singurele spații verzi noi din cariera au fost mereu… buruienile!). Și cu asta ai mințit, mă’!

15 mari parcări supraetajate în jurul Bucureștiului! (copile… păi ce-ai crezut? Că pui apă și gata, ies? Ar fi trebuit să muncești cât zece pentru măcar 5 din 15 promise! Minciunel… ZERO! NADA! N-ai făcut niciuna, nicusorule! Iar… mincinos!)

130 de kilometri de metrou de suprafață! (O ho ho…! Cine ți-a scris, nicusorule, bazaconia? Păi… dacă munceai, te zbăteai și te speteai… reușeai, mai țâcă! De ce n-ai muncit, mă’? Of, of… iar ai mințit!)

50 de kilometri de linie de tramvai modernizată! (Dacă nu leneveai, nicusorule… făceai 50 pe an! Asta… chiar și ție putea să-ți iasă! Apropo: dacă ieși cu mașina pe Mărășești… vezi că șinele sunt zob! Să nu faci pană, ștrengarule). Și promisiunea asta a fost degeaba, adică!

Mă’ nicusorule, mă ‘… ce-ai mai mințit cetățenii, mă ‘… Mă’, ți-aș mai înșira din bazaconiile tale mincinoase cu care ai mințit bieții oameni… Dar, sincer, îmi este rușine de rușinea ta! M…? Ți-o fi rușine, mă’? … hai, seară bună!”, este mesajul lui Piedone

Articolul precedentGabriel Zetea, deputat PSD: „Partidul Social Democrat își dorește să dea Președintele României”
Articolul următorPolițiști din Urziceni, acuzați de luare de mită