Acțiuni derulate ieri de ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomița, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul DGA – Serviciul Operații și Serviciul de Interceptare al Comunicațiilor, SJA Buzău și IJJ Ialomița, pentru a documenta, culmea, activitatea infracțională a unor polițiști.

Cercetările se derulează în cadrul unui dosar instrumentat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, acuzațiile aduse oamenilor legii fiind de luare de mită.

Ieri, după cum detaliază DGA, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare pe raza județului Ialomița, dintre care una la sediul Poliției Municipiului Urziceni, iar celelalte trei la domiciliul agenților de poliție.

Ulterior perchezițiilor, ofițerii anticorupție din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Ialomița au pus în executare trei mandate de aducere față agenții de poliție din cadrul IPJ Ialomița, care sunt suspecți în cauză.

Activitățile se desfășoară într-un dosar penal având ca obiect săvârșirea unor infracțiuni de luare de mită, de către agenți de poliție în cadrul IPJ Ialomița – Poliția Municipiului Urziceni care ar fi pretins și primit sume de bani de la conducători auto pentru a le aplica contravenții mai blânde față de cele constatate în realitate”, arată DGA.

Articolul precedentCristian Popescu Piedone despre promisiunile de campanie făcute de Nicușor Dan: „Ce-ai mai mințit cetățenii…”
Articolul următorCiolacu așteaptă astăzi la Palatul Victoria echipa implicată în procesul Roşia Montană