Cristian Diaconescu (PMP): „Ușa mea este în continuare deschisă oricărui dialog”

Eugen Tomac îi cere președintelui PMP să-și asume funcția în care a fost ales.

Într-o postare pe pagina de Facebook, președintele PMP, Cristian Diaconescu, susține că Eugen Tomac, împreună cu susținătorii săi, au schimbat Statutul partidului, astfel cei cu probleme penale nu vor fi excluși automat din partid. În replică, Tomac i-a cerut președintelui PMP să participe la ședințe și să își asume funcția în care a fost ales.

De asemenea, Diaconescu a declarat că refuzul de a participa la întâlnirile organizate de Tomac reprezintă un semn de protest față de propunerile „disprețuitoare” la adresa statutului PMP și a membrilor săi.

„Acuzația dumneavoastră privind absența mea de la aceste întâlniri este menită să dezinformeze membrii PMP. În ultimele săptămâni, am avut, împreună, în prezența Secretariatului General, repetate întâlniri în care am discutat situația actuală a partidului”, a scris președintele PMP.

Diaconescu: „Vă invit să renunțați la tacticile de dezinformare și minciunile în ceea ce mă privește”

Totodată, liderul PMP a mai precizat că în urmă cu câteva luni, conducerea partidului a propus mai multe modificări la Statut, însă fără propunerea în ceea ce privește penalii.

„Domnule Tomac, ușa mea este în continuare deschisă oricărui dialog, nu a fost niciodată închisă, ba chiar mi-ați călcat pragul recent. De data aceasta am însă o condiție, dacă doriți să mai discutăm, vă invit să renunțați la tacticile de dezinformare și minciunile în ceea ce mă privește, în sens contrar, nu putem avea nicio discuție constructivă pentru PMP deoarece cuvântul dumneavoastră nu este de încredere”, a mai declarat Diaconescu.

De asemenea, liderul PMP îl acuză pe Tomac că a blocat partidul, iar acum „aruncă acuzații” la adresa sa „în speranța că va acoperi haosul generat.” Totodată, Diaconescu a declarat că toate căile oficiale de comunicare cu partidul au fost blocate, eliminându-l ca administrator din toate grupurile.

„De ce vă este teamă domnule Tomac, de ce vă este teamă să vorbesc cu partidul, eu spre diferență de dumneavoastră îmi doresc să comunic cu tot partidul nu doar cu liderii”, a concluzionat Cristian Diaconescu.

Reamintim că Eugen Tomac îl acuză pe președintele PMP că de trei luni de zile refuză convocarea unei ședințe a Colegiului Național pentru a dezbate situația internă din partid.

Consilierul agresor de la Mogoșoaia și-a dat „demisia de onoare” din PMP

Articolul precedentIohannis a discutat cu președintele Ucrainei despre situația tensionată din regiune
Articolul următorAmenzi majorate pentru lipsa rovinietei. Proiectul de lege urmează să fie trimis în Parlament
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.