Fostul „analist politic” și patron la Realitatea TV, în prezent membru PSD, Cozmin Gușă lansează o teorie conform căreia premierul în funcție ar avea ca scop machiavelic distrugerea partidului aflat la guvernare. Gușă explică totodată și cum a ajuns la această concluzie, de unul singur: liderii puternicii din PNL au făcut un pas în spate, dându-l exemplu inclusiv pe europarlamentarul Rareș Bogdan, care într-adevăr a fost imaginea emblematică a liberalilor.

Dar dacă LuCOVID are „SARCINA” să facă PRAF PeNeLe-ul, după schema prin care Dragnea a procedat cu PeSeDe-ul?! Plus o știre proaspătă: Rareș Bogdan NU SE IMPLICĂ ÎN ECHIPA DE CAMPANIE PENTRU LOCALE!

PNL apare deja ca un PARTID DERAIAT, cu mare parte dintre vagoane desprinse de așa zisa „locomotivă LuCOVID”, care împreună cu fidelii abonați la contracte cu statul roman au „sărit de pe șine” și zburdă pe câmpiile adiacente până când se vor întâlni cu prăpastia.

Criza coronavirus reinventată în România cuplată cu finanțarea directă a mass-media „angajată” doar spre a nu le mediatiza aberațiile zilnice, îi scutește deocamdată pe liberali de „crucificarea publică”, însă această situație se va „topi” sub soarele din luna lui Cuptor, odată cu debutul precampaniei pentru locale.

Liberalii care guvernează azi „au de toate”: guvernare haotică, dobitoci în Guvern, nicio măsură aducătoare de prosperitate, presiuni sociale iminente, oprobiul categoriilor socio-profesionale neglijate în criză, șomaj imens, un deficit baban la orizont, etc. În plus, coeziunea lor internă este pulverizată: primarii „embleme” și liderii locali puternici nu se implică nici în campanie și nici n-au fost invitați în echipa de guvernare, liderii prezenți la centru nu colaborează, ba dimpotrivă, își vânează greșelile și se bârfesc cotidian, plus multe altele.
În această dimineață, mirat tare de știrea despre penibila echipă de campanie pentru locale (anunțată “pe surse”), l-am întrebat pe Rareș Bogdan dacă e adevărat ca ar fi acceptat să fie „coordonatorul strategic”. Rareș a negat și mi-a zis că nici vorbă, are multe acțiuni în Parlamentul European în următoarea perioadă, deci nu se pune problema să facă parte din echipa condusă de către Orban. Socotiți acum ce-nseamnă dispariția din prim-plan a celui ce a dus greul in 2019 la europarlamentare și prezidențiale și căutați alți liberali populari ce-ar putea aduce simpatie publică și voturi, și-o să pricepeți IMPOTENȚA ELECTORALĂ A PNL!

Închei cu situatia din Bucuresti, unde „USERIȘTII-FAVORIȚII REZERVIȘTILOR” dau cu tifla liberalilor care n-au nici candidat la Primăria Generală și nici candidați solizi la Sectoare.

Și-atunci ipoteza mea mai veche, conform căreia LuCOVID ar fi omul REZERVIȘTILOR, impus cu dibăcie ca prim-ministru și menținut acolo prin ȘANTAJE ȘI MAȘINAȚIUNI SUBTERANE, vine să confirme ce întrebam retoric în titlu și-ar putea deveni o „CIMILITURĂ liberală”: „LuCOVID SĂ FIE PENTRU NOI / CAM UN FEL DE #DRAGNEA2?!”, opinează Cozmin Gușă.

Articolul precedentScandal în Justiția italiană – după 7 ani, judecătorul care l-a condamnat pe Silvio Berlusconi a recunoscut că a fost o execuție politică!
Articolul următorIlie Ciuclea, de la Supercom, adevăratul primar al Sectorului 2?