Despre Supercom-ul lui Ilie Ciuclea v-am mai vorbit și ieri. De fapt, redacția Ziarul de Investigații vă vorbește de ceva vreme despre afacerile cu iz penal ale omului de afaceri mai devreme menționat. Nu pentru că ne-ar fi acesta, în mod deosebit, simpatic, ci pentru că, prin natura noastră, iubim corectitudinea și detestăm corupția și afacerile aranjate. Iar Supercom nu prea „miroase” a bine de ceva vreme.

Într-o țară căpușată de aceleași și aceleași personaje care monopolizează afacerile cu statul, oamenii cu intenții curate sunt dați la o parte. De ce? Pentru că nu au loc în „lumea lui Ilie Ciuclea” și a celor asemenea acestuia.

Situație alunecoasă în Sectorul 2

În cursul zilei de ieri vă aduceam la cunoștință accidentul în lanț produs în Sectorul 2, produs în urma spălării astfaltului cu substanțe de origine necunoscută. „Patinoarul” n-a reușit să curme vieți, însă. Cu toate astea, chiar dacă ambuteiajul rezultat cu ciocniri masive nu a dus la tragedii, asta nu înseamnă că altă dată nu se poate întâmpla. Și știți de ce? Pentru că aici duce corupția: la accidente. S-a întâmplat la Colectiv, era cât pe-aci să se întâmple și ieri, în Sectorul 2 al Capitalei.

Contactați de către redacția noastră, reprezentanții Supercom au dat-o din colț în colț, până când ne-au anunțat că directorul Colteanu nu poate să ne vorbească, întrucât ședința în care domnia sa se afla era mai importantă decât incidentul de ieri, cel ce ar fi putut să aibă urmări grave.

Așadar, am decis să ne facem propria noastră investigație și să analizăm un pic relația dintre Supercom-ul lui Ilie Ciuclea și Primăria Sectorului 2. De ce este ținută în palmă o firmă care, după cum ne relatează întâmplările din trecut, nu ar fi la prima abatere de neglijență?

Site-ul Primăriei Sectorului 2, odă scrisă pentru Ilie Ciuclea

Site-ul oficial al Primăriei Sectorului 2 vorbește de la sine. Analizând prima pagină, am observat cu stupoare 4-5 articole laudative dedicate „super” firmei Supercom S.A. Ceea ce, așa cum era firesc, ne-a ridicat anumite semne de întrebare. Cu toate că Primăria Sectorului 2 „se laudă” cum că i-ar fi amendat pe aceștia într-un prim articol postat, probabil, de ochii lumii, impresia generală lăsată este aceea de site creat special pentru a le face reclamă celor de la Supercom. Astfel, revenim la întrebarea din titlu: este Ilie Ciuclea, patronul Supercom, adevăratul primar al Sectorului 2? Nu de alta, însă dacă despre Mihai Mugur Toader (primarul cu numele) nu găsim aproape nimic pe site-il primăriei care să ne sară în ochi la o primă vedere, laudele la adresa firmei lui Ilie Ciuclea curg pe bandă rulantă, într-un stil ce ne amintește de gafele băgate sub preș ale răposatului regim, doar de dragul păstrării unor aparențe.

Să fie, oare, acesta motivul pentru care firma care-a monopolizat Sectorul 2 a încasat bani iarna trecută pe niște servicii pe care nu le-a prestat, din simplul motiv că nu prea a avut ce zăpadă să strângă? Iată cum încălzirea globală ajunge să-i ajute pe „șmecherii” noștri, cei de toate zilele.

Și nu, Supercom S.A. nu este la prima abatere de acest fel. Redacția noastră a mai scris în repetate rânduri despre „derapajele” grave ale acesteia, de data aceasta întâmplate în țară.

Pentru detalii suplimentare vă invităm să citiți Șefii CJ Hunedoara vor să dea monopolul colectării gunoaielor firmei Supercom SA, a fostului senator PSD Ilie Ciuclea și Supercom SA urmărește să obțină monopol, pentru că vrea, Consiliul Județean Hunedoara urmărește să-i dea, pentru că poate!

Articolul precedentCozmin Gusă, teorii și dezvăluiri
Articolul următorDeputatul Năsui despre planul de relansare al PNL: „O salată combinată cu veșnica ciorbă reîncălzită”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.