Supercom recidivează! După nenumăratele scandaluri și controverse în care această firmă a fost implicată în trecut, iată că ajungem astăzi să vă relatăm cea mai recentă dintre ele care, spre nefericirea șoferilor din Sectorul 2, a dus la accidente ce s-ar fi putut solda cu o serie de consecințe grave, caz în care soarta le-ar fi fost potrivnică.

Mai pe larg, în cursul acestei zile, în jur de zece autoturisme s-au ciocnit în Capitală, pentru că nu au reușit să frâneze pentru e evita impactul. Accidentul s-a produs după ce firma Supercom, operator de salubritate în Sectorul 2, ar fi spălat străzile cu o substanță care ulterior s-a dovedit a fi alunecoasă pentru roțile mașinilor.

„Marți, polițiștii Brigăzii Rutiere au sancționat contravențional un operator de salubritate din Sectorul 2 pentru nerespectarea prevederilor OG 43/1997, privind regimul juridic al drumurilor”, potrivit unui anunț al Brigăzii Rutiere din București.

Directorul departamentului de salubrizare al Supercom nu a putut fi contactat

Redacția Ziarul de Investigații a încercat să ia legătura cu reprezentanții firmei S.C. Supercom S.A., pentru a afla detalii despre natura substanțelor folosite pentru curățarea străzilor. După îndelungi eschivări și așteptări, ni s-a comunicat că directorul departamentului de salubrizare, domnul Colteanu, nu este disponibil, întrucât se află într-o ședință foarte importantă din care nu poate fi deranjat.

Cu toate astea, S.C. Supercom S.A. ar fi declarat în urma accidentului că substanța folosită pe străzile din Sectorul 2 ar fi constat în detergent ecologic.

La rândul ei, Primăria Sectorului 2 își exprimă… regretul

„Primăria Sectorului 2 a amendat contravențional marți, 30 iunie 2020, societatea de salubrizare S.C. Supercom S.A. pentru spălarea străzilor cu o substanță care a determinat mai multe incidente rutiere pe o serie de artere de circulație.

Primăria Sectorului 2 își exprimă regretul, pe această cale, față de persoanele implicate în aceste accidente.

În cursul zilei de marți, 30 iunie 2020, în sectorul 2 s-au petrecut o serie de incidente rutiere cauzate de soluția folosită de firma de salubrizare la spălarea străzilor. În urma stropirii carosabilului, acesta a devenit alunecos și a dus la producerea de accidente rutiere.

La solicitarea Primăriei Sectorului 2, conducerea S.C. Supercom S.A. a declarat că a folosit la spălarea străzilor detergent ecologic.

Verificările vor continua pentru a se determina cu certitudine cauzele și identificarea persoanelor responsabile”, transmite Primăria Sectorului 2.

Articolul precedentOrban îl acuză pe Ciolacu că răspândește fake-news-uri
Articolul următorAdministrația Trump nu mai vrea să finanțeze nici Agenția Mondială Antidoping (WADA)!
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.