Advertisement

Premierul Ludovic Orban a ținut să asigure că nu vor exista creșteri ale contribuțiilor de asigurări sociale de sănătate (CASS), subiect pe care insistase liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu. Aflat într-o vizită la Uzina ALRO din Slatina, Orban a explicat că referirea lui Ciolacu la creșterea CASS este „O minciună gogonată”.

Fabrica de fake-news-uri care este PSD, în lipsă de idei concrete pentru relansarea economică a României, în lipsă de idei concrete pentru a prezenta soluţii care să stea în picioare, nu demagogie populistă de tip electoralist, inventează şi lansează sistematic informaţii false”, a spus premierul Orban.

Într-adevăr, Ciolacu criticase modul în care au fost administrate cheltuielile în pandemie în domeniul sănătății, insistând că au fost făcute afaceri dubioase, ba chiar se vrea o creștere a CASS: „Orban vrea să acopere tunurile din sănătate date pe pandemie din buzunarul românilor!

După ce au sifonat sute de milioane de euro prin firmele de casă, liberalii au nerușinarea să spună acum că românii trebuie să plătească mai mult pentru asigurările de sănătate.

Încercați altceva: nu mai furați! Și veți avea bani pentru sistemul de sănătate! Nu transferați tot pe români povara hoțiilor voastre! Nu a fost de ajuns că i-ați cocoșat cu amenzi?! Și că nu măriți pensiile și alocațiile?! Acum mai și băgați mâna până la cot în salariile oamenilor?!

Aceasta este dubla măsură liberală: vor creșterea CASS, dar critică inițiativa PSD de impozitare progresivă care ar mai tăia din averile imense ale prietenilor PNL și ar aduce mai mulți bani în buzunarele oamenilor!”.

Advertisement
Articolul precedentOrban nu mai vrea proiecte derulate în ritm de melc
Articolul următorSupercom, vinovată pentru accidentul în lanț din Sectorul 2. Substanța folosită, alunecoasă