George Simion (captură video)

George Simion a răspuns acuzațiilor lansate de Rareș Bogdan cu privire la formațiunea pe care o conduce. Europarlamentarul a precizat că AUR are în frunte „extremiști” și „huligani” ce au un discurs instigator contra romilor, ură de rasă și ură față de Uniunea Europeană.

Simion a declarat că Rareș Bogdan nu are curajul unei confruntări televizate, că nu este „bărbat” să susțină toate lucrurile pe care le-a spus despre partidul pe care îl conduce. Mai mult, el a mai susținut că europarlamentarul a amenințat AUR că se va duce la „șeful său Macron”.

Simion: „Să îi fie ruşine pentru afirmațiile astea”

„Chiar ne-a amenințat zilele acestea că o să se ducă la șeful său Macron, că AUR l-a supărat şi suntem extremiști. Rareş Bogdan minte”, a spus George Simion, relatează Antena3.

Totodată, liderul AUR a mai precizat că prim-vicepreședintele PNL a încercat să cumpere votul mai multor colegi de-a lui pentru ca moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu să nu treacă. Mai mult, Simion e de părere că europarlamentarul s-a îmbogățit pe seama românilor și a luat bani de la diferiți invitați cât timp a fost prezentator TV.

„Avem şi martori în sensul ăsta. Acum ne atacă, că suntem huligani şi extremiști. Este un mincinos, să îi fie ruşine pentru afirmațiile astea. Mai bine extremiști decât corupți”, a spus George Simion.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, cofondatorul AUR, George Simion, a făcut o vizită „acasă la Rareș Bogdan”, după cum se numește și videoclipul pe care l-a postat pe contul său de socializare. El a spus că liberarul s-ar fi supărat după ce a vorbit cu mai mulți oameni despre tatăl său.

„Eu m-am dus să mă întâlnesc cu oamenii, să arăt cine a fost tatăl și de ce locuitorii îl acuză că a distrus fabrica (…) Rareș Bogdan de ce minte, de ce zice că e din Cluj și nu din Ocna Mureș?”, a spus în acea perioadă liderul AUR.

După vizita lui Simion în Ocna Mureș, europarlamentarul a încercat să ia legătura cu el noaptea la 12, dar cofondatorul AUR a spus că nu răspunde la astfel de ore.

Puterea pumnului – modelul pe care George Simion începe să-l propage în România

Articolul precedentAlertă cu bombă în centrul Sibiului
Articolul următorArhiepiscopia Tomisului a strâns peste 111.000 de lei pentru familiile afectate de incendiul care a mistuit un bloc din Constanţa
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.