Sursă foto: Youtube

Klaus Iohannis a fost huiduit, duminică, la intrarea într-o biserică din Sibiu. Mai mulți protestatari s-au adunat și l-au huiduit pe șeful statului pentru că a acceptat ca liberalii să negocieze cu social-democrații. De asemenea, o femeie i-a strigat „Jó napot kívánok, PSD!”, celebra frază pe care președintele României a spus-o într-o declarație de presă în aprilie 2020.

Mai mult, un bărbat a avut asupra lui o hârtie pe care era afișat mesajul „La biserică…degeaba”, relatează g4media.ro. Șeful statului a mers, împreună cu soția, la Biserica-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu. Iohannis nu s-a oprit să vorbească cu protestatarii și nici nu a făcut nici un fel de declarații.

Klaus Iohannis, prăbușit în sondaje

Sibienii sunt nemulțumiți pentru faptul că președintele României și-a schimbat, brusc, discursul politic cu privire la PSD. Mai mult decât atât, dacă președintele câștiga în 2019 alegerile cu 67%, la doar un an după ce a obținut al doilea mandat, Klaus Iohannis a ajuns la o încredere de 17%. Conform unui sondaj Avangarde, în septembrie, șeful statului era creditat cu 28% încredere.

Tudor Chirilă i-a transmis un mesaj dur președintelui, în urmă cu câteva zile, pentru modul în care a ajuns să conducă țara. El l-a numit „ticălos” pentru că și-a bătut joc de încrederea românilor. De asemenea, artisul l-a caracterizat ca fiind un „neamț neserios”, și „răul cel mai mic”.

Ludovic Orban e de părere că Iohannis e vinovat pentru criza politică din România

Nici fostul lider al Partidului Național Liberal (PNL) Lodovic Orban nu are cuvinte de laudă la adresa președintelui. În urmă cu două săptămâni, liberalul l-a atacat dur pe Iohannis, afirmând că „ a luat-o complet razna” și că se comportă „ca un turist străin care se află în România”. Mai mult decât atât, Orban a precizat că va susține o viitoare suspendare a președintelui, implicându-se personal în referendumul de demitere. La o emisiune de la Prima TV, Ludovic Orban a mărturisit că Iohannis își dorește să devină prim-ministru în 2024.

Ludovic Orban: „Iohannis mi-a cerut să-l demit pe Raed Arafat”

Articolul precedentUn activist de mediu a fost bătut cu bestialitate de către hoţii de lemne
Articolul următorAproape 3.500 de sancțiuni și cinci dosare penale pentru nepurtarea măştii
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.