Piedone s-a ținut de cuvânt: Reabilitarea locuințelor devastate de incendiul din august, aproape finalizată!

Primarului i s-a povestit că, într-unul dintre apartamentele avariate de incendiu, printre puținele obiecte care au supraviețuit flăcărior a fost o icoană, însă și o fotografie ce îl înfățișa pe proprietar în perioada în care acesta era militar în Afganistan. „Dumnezeu e mare”, a remarcat Piedone

Cristian Popescu Piedone / Captură video Facebook

În data de 11 august, un bloc din Sectorul 5 a fost cuprins de un incendiu ce a devastat o serie de apartamente. La momentul respectiv, Cristian Popescu Piedone, edilul de sector, le-a promis proprietarilor că îi va ajuta să-și refacă locuințele, acordându-le, în plus, și un ajutor financiar în valoare de 10.000 lei, sprijinit de Consiliul Local Sector 5.

La nici o lună de la tragicul eveniment, Piedone a venit în vizită pentru a constata stadiul lucrărilor și s-a declarat mulțumit

„Am intrat în septembrie cu visuri mari”, a spus Cristian Popescu Piedone, adăugând că printre acestea se află și reclădirea locuințelor incendiate, menționate anterior. „Printre ele, toate, avem grija ca familiile din blocul incendiat, nu demult, sa-și recapete viețile obișnuite! Reparam, zugrăvim, înlocuim ce trebuie! Punem gresie, faianța, parchet, ferestre, uși! Am fost pe șantier! Nu mai avem peșteri!!! Nu mai avem funingine! Zic ca vom demonta schelele, curând!”.

În plus, edilul a remarcat, deopotrivă, că în urma incendiului, într-unul dintre apartamente au supraviețuit o icoană, însă și o fotografie a unui fost cadru militar, detașat în Afganistan, în urmă cu câțiva ani. „Dumnezeu este MARE!”, a exclamat Piedone, pe Facebook.

În cadrul unei retrospective a activității Primăriei Sectorului 5, edilul a amintit și de schelele de la blocul de pe Strada Petre Ispirescu „unde s-a cocoțat deseori”. „Nu mai avem schele! Ne-am onorat promisiunea! Le multumesc constructorilor ca și-au făcut treaba!”, a mai spus acesta.

Am alungat sălbăticia cu un proiect civilizat! Nu mai este șerpărie acolo! Facem frumos, pentru o viață frumoasa, la oraș! Ca in zona Crizantemelor, acasa la Tarzan, a fost Bucuresti doar in acte! In curând, însă, Crizantemelor va fi model pentru Bucuresti! Va fi o casă bună și pentru persoanele cu handicap locomotor! Pentru că intr-o familie… așa trebuie sa fie: Civilizație și respect! Mai avem destule de făcut, oameni buni!Știu… Dar dacă va vrea bunul Dumnezeu… le vom face împreună! Până una, alta… să fiți sănătoși!

a punctat primarul Piedone, amintind de maidalul de pe Strada Crizantemelor, cel inexistent acum

Citește și: Primarul Cristian Popescu Piedone nemulțumit de stadiul lucrărilor la Școala Nr. 124

Articolul precedentMinistrul Digitalizării, după demisiile în bloc: „Am intrat în joc și asta am făcut opt luni”
Articolul următorDupă 25 de ani! Palatul de Justiție din Ploiești inaugurat oficial!