Marian Iorga-sursă foto: mediasud.ro

Contrar dezvăluirilor recente, Marian Iorga nu a fost pârât la DNA prima dată de Alina Naghi, patroana Aldis Călărași, ci de mai mulți polițiști care au refuzat să-i satisfacă poftele excentrice, de unii jurnaliști de investigație.

Primele date au ajuns la DNA în 2014, când Iorga a avut tupeul să cheme o jurnalistă în birou, după o conferință de presă. A avertizat-o că „nu va fi bine dacă mai scrie despre polițiștii care nu își fac treaba.

Am văzut materialul dumneavoastră, domnișoară. Am văzut că m-ați făcut Scooby Doo. Eu vă asigur că nu e bine, dacă mai scrieți. Sunteți tânără, frumoasă, nu vreți să aveți alte preocupări ?!”, menționa Iorga în 2014, în urma unui material prin care se sesiza că unii polițiști evită să-i ancheteze pe angajații Serviciului Centrale Termice Călărași.

„ Scooby Doo de Călărași”  făcea sex cu polițistele doar pentru că doreau să fie avansate. Pe polițistul Anghel Constantin l-a trimis la psiholog

Polițistul Marian Iorga a luat șpagă de la mai mulți angajați ai IPJ Călărași, toți dornici de avansare. Nu i-a scăpat nimic: lucernă, mâncare, excursii. Politistele au plătit în natură. Mai exact, așa cum au dezvăluit anchetatorii DNA le-a cerut favoruri sexuale pentru a fi avansate.

Pe unul dintre polițiștii pe care îl suspecta de prea multă integritate l-a retrogradat și l-a trimis la psiholog, pentru a-i știrbi credibilitatea.

Este vorba despre polițistul Anghel Constantin, cel care avea atribuții de a verifica Direcția Internă a IPJ Călărași.

Bomboana de pe colivă. A cerut bani dintr-un jaf de proporții și casă ascunsă. Nu voia să fie filat când intrau femeile în locuința de serviciu

Procurorii anticorupție spun că, Marian Iorga s-a folosit de calitatea lui de șef al IPJ Călărași, pentru a o ajuta pe Alina Naghi, patroana Aldis Călărași. Însă, potrivit interceptărilor telefonice, audio-video, Iorga nu o făcea din prietenie sau din iubire, ci pentru bani. Alina Naghi i-a oferit un televizor, două autoturisme Skoda Superb, dar și un procent din suma de 350 000 de euro, sumă pe care a reclamat-o ca jaf, recuperat imediat de Scooby Doo de Călărași.

La schimb, a obținut clasarea unui dosar penal de evaziune fiscală, deschis pe numele ei, ca reprezentantă Aldis.

Potrivit surselor noastre autorizate, Iorga era atent la închirierea locuinței de serviciu. Cerea să fie pe străzi cât mai necirculate, pentru a nu fi la vedere cu toate iubitele din IPJ Călărași.

Marian Iorga este originar din județul Brăila, este divorțat și are patru copii. Din 2016 și până în iulie 2021, a fost șef al IPJ Prahova. Pentru acuzațiile formulate de DNA, riscă cel puțin 7 ani de închisoare.

Evident, până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive, beneficiază de prezumția de nevinovăție.

Articolul precedentTalibanii susțin că nu ar fi răpit pe nimeni, așa cum a vehiculat presa din lumea întreagă
Articolul următorBoris Johnson se arată dispus să colaboreze cu talibanii, dacă situația o va cere
Pasionată de cuvinte, inspirată de oameni liberi în gândire. Pun întrebări incomode și detest ideile „împrumutate”