Cîțu, către români: „Îmi doresc să rămâneți alături de mine, optimiști”

„Acesta este doar începutul”, a subliniat premierul Cîțu, într-o conferință de presă recentă. „Indiferent de comentariile unora, mi-am făcut treaba foarte bine, anul trecut ca ministrul de Finante, anul acesta ca Premier”, a adăugat acesta

Florin Cîțu (foto Guvernul României)

Astăzi, la ora 19:00, premierul Florin Cîțu a susținut o declarație de presă la Palatul Victoria. De menționat că aceste declarații vin după ce premierul a fost apostrofat public de liderul PNL, Ludovic Orban, în urma celor două scandaluri ce îl vizează acum pe Cîțu, referitoare la presupusele ilegalități comise de acesta în perioada cât a locuit în Statele Unite ale Americii. Mai mult, de la ora 20:00, premierul urmează să se întâlnească cu președintele Klaus Iohannis, la Vila Lac.

Florin Cîțu: „V-am promis vești fantastice”

  • „În 2020, pentru a salva economia, am propus o serie de măsuri, printre care amânarea plății impozitelor sau a ratelor la bancă. Deși nimeni nu avea încredere, am promis că economia va avea o creștere rapidă. Cifrele arată că economia și-a revenit într-un an”
  • „Pentru perioada următoare îmi doresc stabilitate în viața economică”
  • Indiferent de comentariile unora, mi-am făcut treaba foarte bine, anul trecut ca ministrul de Finante, anul acesta ca Premier”
  • „13% creștere economică! Sună bine, nu? Am fost singurul optimist. Deși nimeni nu avea încredere, am promis că economia România va avea o revenire rapidă, în V. Vă mulțumesc vouă, dragi români, adevărații eroi sunteți voi”, a spus Florin Cîțu

„Guvernarea nu este afectată de campania internă din PNL”

„Atunci când alții aleg să discrediteze și să distrugă, eu aleg să construiesc”, a mai spus Cîțu, cu referire voalată la declarațiile lui Ludovic Orban.

În mod obișnuit, premierul ar trebui să își depună mâine candidatura oficială care l-ar înscrie în cursa pentru șefia Partidului Național Liberal. La această competiție mai participă doar actualul lider, Ludovic Orban, cel cu care Cîțu se află într-un continuu conflict mediatic de la anunțarea candidaturii sale. În urma declarațiilor de astăzi, nu există niciun dubiu că Florin Cîțu își va depune, până la urmă, candidatura, conform graficului inițial.

Citește și: Raluca Turcan se pune „scut” între Cîțu și Orban

Articolul precedentBogdan Davidescu, condamnat pentru pornografie infantilă, VALIDAT primar la Șotrile!
Articolul următorO fată de 16 ani a înjunghiat mortal un bărbat de 41 ani care a încercat să o violeze
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.