O fată de 16 ani a înjunghiat mortal un bărbat de 41 ani care a încercat să o violeze

Adolescenta provine dintr-o familie săracă și locuiește în localitatea nemțeană Dochia. Obligată de împrejurări, a sperat că își va găsi un loc de muncă în străinătate, care să o scape de sărăcie, astfel că a picat în plasa bărbatului

Foto: preluare Jurnal de România

O fată în vârstă de 16 ani a înjunghiat mortal un bărbat de 41 ani, în apartamentul acestuia din orașul Piatra Neamț. Apelul la 112 a fost dat chiar de fata care s-a autodenunțat, aceasta spunându-le polițiștilor că va aștepta ascunsă într-o cameră până la sosirea lor.

Fata susține că bărbatul ar fi încercat să o violeze, după ce i-ar fi promis un loc de muncă în afara țării

La sosirea anchetatorilor, fata a declarat că a fost nevoită să se apere de bărbatul care a sechestrat-o în apartamentul acestuia și a încercat să o violeze.

Într-o primă instanță, tânără ar fi vorbit cu acesta pe internet pentru un loc de muncă în afara țării. Ulterior, acesta i-ar fi propus să se întâlnească în locuința sa din centrul orașului Piatra Neamț (în imediata apropiere a Muzeului de Istorie), pentru a discuta detalii suplimentare despre presupusul loc de muncă. Însă cum intențiile bărbatului erau, în mod cert, altele, la scurt timp, fata a observat că ușa este încuiată, astfel că nu a mai putut ieși de bună voie din apartament, informează Știrile PRO TV.

Adolescenta provine dintr-o familie săracă și locuiește în localitatea nemțeană Dochia. Obligată de împrejurări, a sperat că își va găsi un loc de muncă în străinătate, care să o scape de sărăcie, astfel că a picat în plasa bărbatului.

La rândul lui, bărbatul înjunghiat și acuzat de fată de tentativă de viol este originar din județul Brașov. În Piatra Neamț, acesta se mutase în urmă cu câțiva ani, împreună cu mama lui. Individul a lucrat până de curând la o firmă care transporta persoane în afara țării, însă și la un atelier auto, printre altele.

Poliția din Piatra Neamț urmează să facă investigații suplimentare pentru a afla dacă bărbatul a murit în împrejurările relatate de fată.

Citește și: Scandal la concursul pentru ocuparea postului de manager la Spitalul CF Sibiu. Procedura a fost anulată chiar în mijlocul probelor

Articolul precedentCîțu, către români: „Îmi doresc să rămâneți alături de mine, optimiști”
Articolul următorZabihullah Mujahid, purtătorul de cuvânt al talibanilor, promite că femeile vor continua să aibă drepturi… dacă respectă regulile
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.