Raluca Turcan și Florin Cîțu

Ministerul Muncii, Raluca Turcan a reacționat după declarațiile făcute de președintele PNL, Ludovic Orban cu privire la scandalul în care este implicat premierul Florin Cîțu, declarații pe care le consideră lipsite de fair-play politic și care aduc prejudicii Partidului Național Liberal. Totodată, tabăra care îl susține pe premier în cursa internă îl sfătuiește pe Orban să facă un pas înapoi, cu numai câteva săptămâni înainte de Congresul PNL.

Considerăm că este dezonorant pentru președintele PNL să susțină campania de linșaj public a premierului susținut de Partidul National Liberal. Nu a mai existat niciodată în istoria PNL un astfel de moment și este de dorit să nu mai existe altul nici în viitor.  Nu este normal ca actualul președinte al PNL să asiste fără reacție și chiar să încurajeze acuzații grave si derapaje de limbaj la adresa Premierului liberal. Nu este normal ca liderul PNL să-l atace pe Președintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru, în ultimii 7 ani.

a scris Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Interesele personale, principalul dușman al PNL

În numele taberei susținătorilor lui Florin Cîțu, Raluca Turcan este de părere că nici mizele, nici ambițiile personale nu trebuie urmărite de membrii PNL, „cu atât mai mult de către președinte în exercițiu, în detrimentul mizelor partidului și ale guvernării”. Turcan a adăugat că „atacarea propriilor colegi, a guvernării și a Președintelui României este contraproductivă pentru partidul nostru, iar campania internă pentru funcția de președinte al PNL nu trebuie să se transforme într-o răfuială de ordin personal, care să ne vulnerabilizeze în fața adversarilor”, a mai spus ministrul Muncii.

De altfel, aceasta a ținut să îi mulțumească lui Ludovic Orban pentru „tot ce a făcut bun până acum pentru PNL”, dar în același timp  a fost îndrumat spre „o ieșire cât mai onorabilă din actuala campanie”, dar mai ales din funcția pe care „deja nu o mai onorează conform așteptărilor și intereselor partidului”, a concluzionat Raluca Turcan pe pagina sa de Facebook.

Orban: „Orice face Florin Cîţu, bun sau rău, face bine PNL sau face rău PNL”

Articolul precedentCetățeni din Afganistan, ascunși în autocamion, depistați la Constanța
Articolul următorPrimaria Sectorului 1, restantă la bursele de „doi lei” ale elevilor performeri