Într-o postare pe pagina de Facebook, Victor Ponta a afirmat că nu îl interesează scandalul în care este implicat Florin Cîțu.

În text, Ponta precizează că este interesat de viitorul carierei politice și de actele concrete pe care urmează să le întreprindă Cîțu, în calitatea sa de Prim Ministru și de viitor Președinte al PNL.

Ponta: ”Mă interesează ce va face Cîțu de acum încolo”

Îmi asum riscul să dezamăgesc , dar spun direct : NU mă interesează și NU cred că este important ce a făcut Florin Citu în urmă cu 20 de ani în viață să privată ( cât nu e vorba de crime grave – bineînțeles)”, a precizat Ponta pe contul de socializare.

De asemenea, Ponta a ținut să facă o paralelă cu trecutul său politic, rememorând episoadele negative prin care a trecut în momentul în care a fost Prim Ministru.

Din punctul de vedere al președintelui PRO România, concluzia este că incidentele prin care a trecut actualul Prim Ministru în urmă cu 20 de ani sunt chestiuni de domeniul trecutului și ar trebui tratate cu indiferență.

Cu toate acestea, Victor Ponta s-a arătat deranjat de faptul că a fost pierdut un an important din guvernare pentru un război total inutil cu Orban – mai ales că este un război câștigat înainte de a începe. Mai mult, președintele PRO România a precizat și faptul că este posibil să se ”piardă” și anul 2022, într-un alt război steril cu USR-PLUS.

Banc inspirat: Orban a băut toată viața

Să sperăm că problema de acum 20 din SUA este singură pe care o are Cîțu – ar fi bine să fie așa ( deși e greu de crezut). PS – dintre miile de bancuri deja apărute pe acesta tema, cel mai inspirat cred că a fost cel în care se spune “Orban a băut toată viață – dar doar în România și nu a pățit nimic / Cîțu a băut o dată în America și l-au prins”! E cam de plâns – nu de râs”, a precizat Victor Ponta pe pagina de Facebook.

Articolul precedentMai multe spitale din țară primesc ajutoare pentru protecția populației împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2: paturi, pături, perne
Articolul următorExplozie în Rusia: Un om a murit şi 18 au fost răniţi(Video)
Jurnalist full-time / Pesimist part-time