Orban i-a bătut obrazul Ralucăi Turcan: „A fost mâna mea dreaptă”

„Aș fi vrut să vin aici să o susțin pe Raluca Turcan, dar, din păcat a luat decizia să nu mă susțină pe mine”

Ludovic Orban (captură video)

Aflat la Sibiu, cu ocazia alegerilor interne din cadrul filialei PNL, Ludovic Orban i-a reproșat Ralucăi Turcan că l-ar fi trădat. Cu toate că nu asta a fost exprimarea liderului liberal, discursul său, vădit îndreptat împotriva actualului ministru al Muncii, a fost destul de edificator. Raluca Turcan îl susține, în cursa pentru șefia partidului, pe premierul Florin Cîțu.

Ludovic Orban: „Aș fi vrut să vin aici să o susțin pe Raluca Turcan, dar, din păcat a luat decizia să nu mă susțină pe mine. Nu știu de ce”

Mai mult, Orban a amintit că, la momentul respectiv, Raluca Turcan a făcut parte din echipa câștigătoare a PNL iar împreună au câștigat inclusiv alegerile europarlamentare. „Și când am câștigat alegerile prezidențiale cu cel mai mare scor pe care l-a obținut un candidat de dreapta și în primul tur, și în al doilea. A fost mâna mea dreaptă ca vicepremier când au fost alegeri parlamentare. A luat decizia să nu rămână în echipa câștigătoare.”, a mai spus Ludovic Orban.

De menționat că Ludovic Orban a vorbit cel mai puțin dintre toți cei prezenți la Sibiu. La filială PNL au mai venit astăzi premierul Florin Cîțu, Raluca Turcan, Lucian Bode, Emil Boc și Rareș Bogdan.

La începutul congresului, Raluca Turcan, cea care candidează pentru șefia filialei liberale locale, l-a prezentat mai întâi pe Florin Cîțu, ca abia după să-l menționeze pe Ludovic Orban, cu toate că, în acest context politic, Orban ar fi trebuit să fie prezentat primul, de vreme ce este președintele partidului. În mod sigur, acest gest a reprezentat cireașa de pe tort pentru președintele PNL, cel care și-a concentrat tot discursul, și așa scurt, pe Raluca Turcan și nu pe candidatul pe care îl susține, Constantin Şovăială.

Citește și: Firea acuză dubla măsură, în ceea ce privește achiziția de autobuze electrice, în Capitală: „Nimeni nu pare deranjat! Sau scandalizat!

Articolul precedentRepublica Moldova are un Guvern oficial
Articolul următorIulian Bulai se întreabă de ce MAI-ul îi ocolește pe moldoveni
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.