Vama Veche: Tineri, reținuți pentru trafic de droguri de mare risc

Tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, într-o primă instanță. Ulterior, a fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile

Foto: preluare PSnews.ro

Weekend-ul trecut a fost unul plin pentru agenții din cadrul IPJ Constanța. Mai exact, polițiștii au descins în Vama Veche și au reținut trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 ani și 22 ani, pentru suspiciunea de trafic de droguri de mare risc, scrie G4Media.ro. Cercetările au fost continuate de polițiști din cadrul B.C.C.O. Constanța, Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., S.T. Constanța.

Cei trei tineri intenționau să vândă drogurile în Vama Veche

Asupra celor trei tineri din Vama Veche au fost găsite 80 de grame de cannabis, 7 timbre LSD, 16 comprimate de ecstasy, 25 de comprimate 2-CB, 1 gram de ketamină, 23 de grame de amfetamină, 14 grame de MDMA, 2 țigarete confecționate artizinal, o seringă, o pipă din sticlă, un cântar electronic, 3 grindere, 300 de lei și 4 telefoane mobile, informează poliția.

„În urma probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea pentru 24 de ore a trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 22 de ani, iar, în cursul zilei de ieri, instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se mai arată în comunicatul poliției.

Citește și: Cîțu ar vrea să meargă la mare dar nu știe prețurile

Articolul precedentCîțu ar vrea să meargă la mare dar nu știe prețurile
Articolul următorNăsui începe curățenia de vară: doi administratori cu salarii „grase” și rezultate zero, puși pe „liber”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.