Cîțu ar vrea să meargă la mare dar nu știe prețurile

Premierul le cere românilor să susțină turismul autohton, cu toate că nu știe ce prețuri se practică, spre exemplu, în Mamaia

Foto: preluare Digi24

Premierul Florin Cîțu i-a rugat pe români ca atunci când vor să plece în vacanță, să o facă pe teritoriul țării noastre, în detrimentul străinătății. Cu toate astea, ceea ce îi scapă premierului este că, spre exemplu, un sejur la Mamaia este, de cele mai multe ori, mai scump ca unul în stațiunile de lux ale Europei. Florin Cîțu nu pare să cunoască prețurile practicate de unii hotelieri din România, după cum a declarat chiar el.

Florin Cîțu își va lua câteva zile de concendiu

Cu toate că primarul comunei Limanu i-a „interzis” acestuia să calce în Vama Veche, premierului nu pare să-i pese foarte mult de această interdicție neoficială, astfel că va merge, pentru câteva zile, în Vamă. „Aș vrea să aibă un an cu recorduri, pentru că merită, de aceea îi susțin cu ce pot, mergeți în vacanță în România. Eu aș prefera să merg în România. Împreună ne ajutăm”, a menționat Florin Cîțu.

Cât despre prețurile practicate în România, Cîțu a spus că nu știe care sunt acestea: „Nu le știu”.

„Trebuie să vedem cum comparăm. Dacă comparăm 5 stele în Grecia cu 5 stele în România nu cred că e diferență foarte mare. Cu siguranță voi merge în Vamă foarte curând. Voi merge 2-3 zile”, a mai spus acesta, la Digi24.

Citește și: Cîțu, noutăți despre PNRR: prin septembrie va fi aprobat

Articolul precedentHunor admite că, dacă ar fi singur la guvernare, ar impune obligativitatea vaccinării pentru anumite categorii
Articolul următorVama Veche: Tineri, reținuți pentru trafic de droguri de mare risc
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.