Piedone s-a ținut de cuvânt și a început demolarea chioșcurilor din stațiile de metrou aflate pe raza Sectorului 5

Edilul Sectorului 5 s-a delimitat de acuzații și a adus la cunoștința tuturor inclusiv faptul că sindicatul lui Ion Rădoi are intenția de a-l da în judecată. Conform promisiunilor, demolarea spațiilor comerciale a început în această noapte

În cursul acestei nopți a fost demarată, la dispoziția primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, demolarea chioșcurilor din stațiile de metrou aflate pe raza sectorului. Acțiunea, care a început în stația de metrou Izvor, în jurul orelor 23:30, s-a încheiat târziu în noapte.

La dispoziția primarului Cristian Popescu Piedone, spațiile comerciale din incinta stațiilor de metrou din Sectorul 5, devin istorie!

Ora aleasă pentru o astfel de activitate nu e întâmplătoare. Mai exact, administrația din Sectorul 5 a ales să demoleze chioșcurile în afara orelor de program ale metroului bucureștean pentru a evita eventualele accidente, având în vedere că fluxul călătorilor ar împiedica buna desfășurare a operațiunii, demolarea, în sine, putând să pună în pericol integritatea corporală a călătorilor.

Demolare chioșcuri stația de metrou Izvor
Demolare chioșcuri stația de metrou Izvor

Ca la fiecare acțiune importantă, Primarul Popescu Piedone a fost prezent pentru a coordona personal activitatea.

Reamintim că edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost acuzat că nu ar fi demolat la timp chioșcurile, conform deciziei Ministerului Transporturilor, cea potrivit căreia toate spațiile comerciale de la metrou ar trebui să dispară. Primarul Sectorului 5 a explicat că „Infrastructura S5 SA era angrenată în alte lucrări de investiții în sector, s-a amânat. Procedura va fi dusă la îndeplinire, probabil în seara asta – mâine, dar chișcurile se vor demola. Sindicatul mă dă și în judecată”, a mai declarat primarul Sectorului 5 pentru G4Media.ro, în această dimineață. „Rădoi a insistat foarte mult să ia legătura cu mine, am evitat să mă întâlnesc, m-am întâlnit la un moment dat, a venit cu o plachetă din partea metroului – înainte de această convorbire”, a mai spus Piedone, conform sursei citate anterior, adăugând că respectivele stenograme care au apărut în presă nu ar fi fost decât rezultatul unei conversații al cărei sens ar fi fost denaturat. Ceea ce s-a vrut a fi o glumă, a fost perceput ca fiind o situație reală, a mai spus primarul Sectorului 5.

Acțiunea de demolare a chioșcurilor de la stația de metrou Izvor s-a incheiat fără evenimente.

Citește și: Cristian Popescu Piedone: „Nu pot face asemenea greșeli elementare”

Articolul precedentAproximativ 1.000 de medicamente esențiale au fost decontate 100%
Articolul următorCiolacu amenință cu proteste, după rectificarea bugetară