Dacă zilele trecute Primăria Municipiului Ploiești organiza o dezbatere public în legătură cu majorarea tarifului gigacaloriei, acum autoritățile locale s-au gândit că e cazul să întrebe populația dacă vor trotinete electrice în oraș. Și asta deși au existat trotinete electrice de închiriat, fără a exista un regulament în acest sens.

Dezbaterea publică pentru trotinere va fi organizată pe 21 iulie, în sala  de ședințe a Primăriei Municipiului Ploiești. 

Ploieștenii sunt chemați să își spună părerea în legătură cu un posibil Regulament  privind condițiile de utilizare a trotinetelor electrice închiriate prin intermediul unei platforme online, în regim self-service, pe domeniul public al municipiului.

Proiectul poate fi consultat pe pagina de internet a municipalității www.ploiesti.ro, postat în data de 10 iunie a.c., la secțiunea Consiliul Local –Transparență Decizională, accesând următorul linkDezbaterea publică va fi transmisă live pe pagina de internet a municipalității, www.ploiesti.ro, începând cu ora menționată.

Articolul precedentAlina Gorghiu, „săgeți” către tabăra lui Orban
Articolul următorVanghelie: „Cred că 90% din dosarele din România sunt orchestrate politic”
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...