Alina Gorghiu (captură video)

Senatorul PNL, Alina Gorghiu a afirmat că acei colegi liberali care critică partidul o fac mai mult decât cei din Opoziție, fapt pentru care, în opinia sa, liderul PSD ar fi chiar invidios. Totodată, Gorghiu le-a recomandat colegilor de partid să arate că fac parte dintr-o și „indiferent pe cine susţinem trebuie să o facem elegant”. De asemenea, senatoarea a ținut să precizeze mesajele „marca PSD” nu fac decât să să scadă din interesul electoratului PNL.

Avem colegi în Partidul Naţional Liberal care şi de pe această scenă folosesc aceleaşi mesaje pe care le foloseşte PSD, dragii mei, şi anume că banii de la Guvern, din fonduri publice, se vor duce exclusiv pe la nişte primari, cum spune domnul Ciolacu: Dom-le, nu se duc la PSD. Nu, domnule, primarii PNL nu au beneficiat de fonduri în guvernarea PSD şi este foarte bine dacă bani din bugetul statului se duc şi în investiţiile comunităţilor liberale

a declarat Alina Gorghiu la conferința alegerilor interne ale PNL Maramureș.

De asemenea, Alina Gorghiu le-a cerut celor prezenți să se lupte pentru fiecare proiect, însă fără a se uita „la colegii care repetă mesajele PSD”, adăugând că acestea sunt „toxice și obosesc” oamenii care cred în PNL. „Am ajuns să avem oameni din PNL care critică mai mult PNL decât o face Ciolacu, cred că e  invidios, e verde de oftică domnul Ciolacu că vede acest lucru în PNL. Stimaţi colegi, suntem o echipă de oameni puternici, indiferent pe cine susţinem trebuie să o facem elegant!”, a mai afirmat Alina Gorghiu.

Orban a reacționat la „săgețile” Alinei Gorghiu

Anunțată ca o susținătoare a premierului Florin Cîțu, „săgețile” din discursul de la PNL Maramureș au fost clar îndreptate spre Ludovic Orban. Acesta nu a ezitat să reacționeze la acuzațiile formulate de Alina Gorghiu, precizând în același timp că unitatea PNL este fundamentală. „Eu am fost, sunt şi voi fi un garant al unităţii M-aş bucura foarte mult ca şi cei din echipa competitoare să gândească la fel şi să nu mai existe susţinători ai mei care să aibă de suferit de pe urma faptului că sunt alături de mine”, a spus Orban. Fostul premier a precizat că a demonstrat deja aceest lucru, „nimeni din echipa contracandidatului meu de la Congres nu a avut de suferit, ci dimpotrivă, foarte mulţi au putut să-şi urmărească obiectivele de carieră şi să înregistreze victorii importante, să ocupe poziţii importante, pentru că pentru mine nu există delict de opinie în PNL”, a concluzionat liderul liberalilor, Ludovic Orban.

Orban vrea să ajungă iar premier

Articolul precedentCîțu dă asigurări că vor veni banii de la Guvern pentru sinistrații din Alba
Articolul următorGata cu problemele Ploieștiului! Dezbatere publică pentru…trotinetele electrice!