Cazul „Caracal” se repetă! Poliția din Gorj a stat cu mâinile în sân! O tânără de 19 ani a fost ucisă, deși autoritățile știau că se află în pericol

Poliția l-a găsit pe criminal după ce acesta s-a plimbat cu cadavrul fetei în mașină prin trei localități din Gorj. În ciuda faptului că existau suficiente apeluri la 112 care au anunțat fapta. Ba mai mult, autoritățile erau perfect conștiente de pericol încă din data de 18 mai a.c.

Încă o crimă oribilă a avut loc în România – de data aceasta în județul Gorj. O tânără de 19 ani a fost măcelărită de iubitul ei, cu un an mai mare decât aceasta, în cursul zilei de ieri, pentru că aceasta și-a manifestat intenția de încheia relația dintre cei doi. Și, odată cu asta, încă un caz în care poliția din România ridică din umeri în timp ce duhnește grav a incompetență și indiferență.

9 lovituri de cuțit

Context: Criminalul a observat-o pe fată în compania mai multor băieți, ca mai apoi să o ucidă în fața acestora cu 9 lovituri de cuți. Ulterior, criminalul a luat trupul fetei în mașină și dus a fost!

În urma oribilei crime, martorii au apelat, în repetate rânduri, numărul de urgență 112, pentru a raporta cele întâmplate. Printre apelanți s-a aflat inclusiv tatăl fetei.

Cu toate astea, poliția a reușit să-l captureze pe criminal după inacceptabil de mult timp, în apropierea locuinței. De remarcat că bărbatul de 20 ani a avut timp să treacă prin localitățile Bumbești Pițic, Bengești Ciocadia și Școarța, înainte să fie capturat. Și suprinză: în momentul în care, în sfârșit, l-au capturat, suspectului i fost găsit în mașină cadavrul măcelărit al fetei.

Cazul „Alexandra” se repetă. Poliția suferă de incompetență acută

La începutul verii anului 2019, România era șocată de cazul Alexandrei Măceșanu, ultima victimă a lui Gheorghe Dincă. Înainte să dispară de pe fața pământului, Alexandra a reușit să apeleze 112 și să raporteze ceea ce i se întâmplă, astfel că, dacă autoritățile și-ar fi făcut datoria în acel moment, fata ar fi avut șanse să se întoarcă acasă. Din pricina incompetenței celor care ar fi trebuit să îi fie salvatori, fata a dispărut și nimeni nu știe dacă aceasta mai este, sau nu, în viață.

Suntem în 2021, an în care încă o tânără care ar fi putut fi salvată, moare. Jurnalistul Narcis Daju a publicat, pe pagina sa de socializare, un mesaj în care arată că împotriva agresorului exista o plângere penală încă din data de 18 mai. Ba mai mult, în cursul zilei de ieri, ziua fatidică pentru tânăra ucisă, au existat mai multe apeluri la 112 care anunțau fapta. Niciun polițist nu s-a sinchisit să reacționeze la timp, așadar criminalul s-a plimbat în voie prin mai multe localități din județ, cu cadavrul fetei în mașină.

Tot Narcis Daju este cel care remarcă faptul că, în timp ce poliția dădea din nou „chix”, șeful Poliției Gorj, Decebal Drăghiea se afla în excursie pe Transalpina, în timp ce publica fotografii cu peisajul, însă și câteva selfie-uri.

Cazul „Caracal” se repetă! Poliția din Gorj a stat cu mâinile în sân! O tânără de 19 ani a fost ucisă, deși autoritățile știau că se află în pericol
Decebal Drăghiea / Foto: preluare Narcis Daju

„Mulțumit de acest nou succes al poliție din Gorj, pe care o conduce înspre deprofesionalizare totală, de mai mulți ani, Decebal Drăghiea tocmai a postat pe pagina personală de Facebook un peisaj de pe Transalpina, lângă nenumărate selfie-uri care arată un ins satisfăcut de prezentul lui profesional. Cu așa comandant, cu așa polițiști, putem simți numai și numai siguranță și încredere.
Drăghiea e menținut în funcție de politicieni milionari în euro, de la PNL, PSD și USR, care primesc, în schimb, protecție, pentru ei și pentru alți șefi de instituții publice. Personal, aștept reacțiile oficiale ale prefectului de Gorj, Corneliu Răducan, presedintelui PNL Gorj, Dan Vilceanu, presedintelui PSD Gorj, Mihai Weber, și presedintelui USR Gorj, Dinel Miruță”, a scris Daju, pe Facebook.

Citește și: Dragnea se consideră „deținut politic” într-o Românie amanetată

Articolul precedentPaul Stănescu și „România Educată”: „Educația nu se poate face cu copii care se culcă cu burta goală”
Articolul următorCiprian Ciucu vrea să conducă PNL București. Florin Cîțu îl vede câștigător
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.