Ghinea, despre Nicușor Dan: „Mesia din debara”

„Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule”

Sursă foto: CristianGhinea.ro

Într-un interviu recent, ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea a vorbit, printre altele, și despre Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, pe care, din câte se poate vedea, ministrul nu-l simpatizează în mod deosebit, analizând răspunsurile acordate pentru publicația care l-a intervievat pe acesta în exclusivitate.

Cristian Ghinea, despre cum „l-a deranjat” pe edilul Nicușor Dan

Despre Nicușor Dan, Cristian Ghinea are de spus că acesta este „un primar independent, pe care cred că l-am deranjat cu nişte “pretenţii” care apar într-un protocol.(…) Cea de bază, umană, e să dai un telefon consilierilor care vrei să-ţi voteze bugetul”, a declarat Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, în exclusivitate pentru Spotmedia.

Mai mult decât atât, acesta a mai afirmat că Nicușor Dan i-ar fi tratat pe consilierii USR PLUS ca „pe ăia mici şi proşti care îl votează orice ar fi. Dl Nicuşor Dan suferă de sindromul de “Mesia din debara”. Îl ştiu foarte bine de la USR. El stă într-o debara şi este un fel de Mesia. Nu vorbeşte cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane şi dă bule. Toată lumea trebuie să stea drepţi şi să execute că dă el bule. Nu merge aşa! E primarul Capitalei, nu a fost votat şef la Şoimii Patriei”, a mai spus Ghinea.

„Face exact ce critica la bugetul lui Firea, supraestimarea veniturilor”

Menționând că cei din USR PLUS, mai exact consilierii generali, ar fi anunțat că există o problemă cu bugetul și că nu au de gând să voteze așa ceva, Ghinea a subliniat că decizia a fost una de birou municipat și că „nu aș fi putut înțelege un buget de criză, dar se putea explica. Cum faci să reduci cheltuielile aberante ale Primăriei? Dar a făcut ca Firea. Atunci de ce s-a mai schimbat?.

Astfel, ministrul este de părere că problema actuală este o chestiune locală pe care Nicuşor Dan ar trebui să o rezolve cu consilierii și mai ales împreună cu conducerea partidului din București. „Nu a vorbit cu Claudiu Năsui, președintele USR București, deloc dinainte de alegeri”, a subliniat Ghinea.

Cîțu îi ține spatele lui Ghinea: „nu avea cu ce să greșească”

Articolul precedentAlin Stoica ia în calcul relaxări suplimentare pentru București
Articolul următorSurse: Spitalul Foișor ar urma să fie evacuat din nou
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.