Surse: Spitalul Foișor ar urma să fie evacuat din nou

În seara zilei de 9 aprilie, spitalul Foișor din București făcea obiectul unui scandal național după ce, în miez de noapte, pacienții erau transferați pe la alte spitale, ori chiar trimiși acasă. Surse vorbesc despre repetarea situației

Potrivit unei știri Antena 3 din această seară, Spitalul Foișor din Capitală ar urma să fie evacuat din nou. Coform sursei citate anterior, din spital ar urma să fie mutați încă 16 pacienți aflați la terapie intensivă în Spitalul Foișor. În momentul de față, spitalul Foișor are o capacitate la terapie intensivă de 21 de paturi și 200 de paturi cu conectare la oxigen.

9 aprilie, prima mutare cu „scandal” a pacienților de la Spitalul Foișor

În seara zilei de 9 aprilie, spitalul Foișor din București făcea obiectul unui scandal național după ce, în miez de noapte, pacienții erau transferați pe la alte spitale, ori chiar trimiși acasă, cu toate că mulți dintre aceștia erau proaspăt operați. Între timp, Foișorul a devenit spital COVID, în ciuda nemulțumirilor opiniei publice, a pacienților, însă și a managerului spitalului. Mai mult, în acea seară, o serie de protestatari se strângeau lângă ambulanțele care îi transportau pe pacienți și sporeau haosul deja existent.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a transmitea atunci că regretă disconfortul creat, însă că nu are de ales, întrucât, la vremea respectivă, situația era critică din punct de vedere al paturilor la secțiile ATI.

CITEȘTE ȘI: Alin Stoica ia în calcul relaxări suplimentare pentru București

Articolul precedentGhinea, despre Nicușor Dan: „Mesia din debara”
Articolul următor500 de euro, mită pentru un polițist pentru a închide ochii într-un dosar de agresiune sexuală