Sursa Foto: Facebook

Vestea că ministrul Justiției a revenit în privința asupra a o parte din Legile justiției transmise Consiliului Superior al Magistraturii și că se va ajunge în sfârșit în procedura firească și legală, respectiv obţinerea avizelor necesare, nu a putut trece pe lângă Ana Birchall fără un comentariu.

Ca fost ministru al Justiției care a criticat constant modalitatea de lucru și ieșirile publice ale lui Stelian Ion, Ana Birchall îl taxează din nou pe acesta, atrăgând atenția că ministerul este condus de o persoană care nu respectă legea.

Contextul este simplu. Potrivit Știri pe Surse, în şedinţa plenului CSM de ieri, Stelian Ion a anunţat că proiectul face calea înapoi: „Vom înainta în urma avizării de către toate ministerele, vom trimite acele avize şi toate punctele de vedere, cu menţiunea care au fost preluate, în ce măsură au fost preluate şi va fi nevoie de o altă analiză, aşa încât vă rog să ţineţi cont de acest fapt. Se va retrimite proiectul în urma obţinerii tuturor avizelor”.

Școlerul Stelian Ion a fost prins cu tema nefăcută! După ce a încercat să dea diverse explicații – ba unele nevinovate – că i-ar fi mâncat-o pisica – ba unele extrem de arogante, că ar fi vrut, vezi Doamne, să le ofere mai mult timp spre consultare celor din CSM (sic!), încercând astfel să bagatelizeze și să ducă în derizoriu lipsa crasă de profesionalism, de cunoaștere a legilor și de respect față de lege, iată acum că în al 12-lea ceas se trezește și își recunoaște gafa nepermisă, admițând ca NU a respectat legea, retrăgând de la CSM legile cu care atât de mult s-a lăudat într-un adevărat tur al televiziunilor – un exercițiu de PR deșănțat devenit acum un fiasco cel puțin la fel de răsunător.

…Cât despre „eroul” Stelian Ion, aterizat la ministerul Justiției din motive care mie și multora ne scapă, eu pot să înțeleg că a fost trimis la București de mam’mare, mamițica și tanti Mița ca să nu mai rămâie repetent și anul acesta, dar… ce-o să facă dl. Goe la București cu capul gol? Iar acum, cu pandemia, chiar că sunt și toate prăvăliile închise… Eu zic că ar trebui să se întoarcă să-l pupe mam’mare, să treacă!”, scrie Ana Birchall pe Facebook.

Articolul precedentFinal de anchetă în cazul scandalului stârnit de consilierul USR Ana Munteanu la Timișoara. Ce au găsit trimișii ministrului Bode
Articolul următorMerkel i-ar fi cerut lui Putin să-și reducă prezența militară în Ucraina