Marcel Ciolacu îl acuză pe premierul Cîțu că „minte cu nerușinare”

Creșterea pensiilor, o problemă ce pare fără rezolvare

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, îl acuză pe premierul Florin Cîțu că a mințit în legătură cu pensiile, pentru că în programul de guvernare, votat în decembrie, scria „negru pe alb” că acestea vor crește în 2021. Ciolacu a scris, miercuri, pe Facebook, că premierul Cîțu își „minte cu nerușinare proprii cetățeni”.

„PSD ți-a scris programul de guvernare, mincinosule?! Voi și coaliția voastră de țepari și incompetenți v-ați votat în decembrie în Parlament programul de guvernare care prevedea negru pe alb creșterea pensiilor în 2021! După mai puțin de două luni vii și dai vina pe PSD că nu le mai poți crește”, a scris Marcel Ciolacu, pe rețeaua de socializare.

Despre creșterea punctului de pensie din 2022, Ciolacu spune că Florin Cîțu nu spune că va fi vorba de o creștere cu doar 4 la sută.

Spui că vor crește totuși în 2022, dar nu le spui românilor că asta înseamnă MAXIM 4 % (inflația medie 2,4 – 2,6% plus jumătate din creșterea reală a câștigului salarial mediu brut realizat adică 1- 1,4%). Și nici asta măcar nu se știe când în 2022. Probabil în decembrie, cu plata în 2023!!! Nu le arunca firimituri oamenilor care au muncit o viață, că și tu ai părinți, Cîțule! Lasă-i în pace, dacă nu ești capabil să înțelegi că pensiile nu sunt pomană! N-ai bani?! Nu mai furați. Nu mai angajați cohorte de chelnerițe și miss-uri la stat. Nu vă mai îmbuibați prin toate consiliile de administrație! Nu mai politizați! Nu mai inventați noi funcții la stat, așa cum e cu secretarii generali de la prefecturi

Marcel Ciolacu, președinte PSD

Conform postării președintelui PSD, partidul pe care îl conduce a demonstrat că poate aduce creștere economică, că poate crește veniturile românilor, că poate susține mediul de afaceri, într-un „buget paralel” pe care l-a prezentat în luna ianuarie.

„N-ai bani?! Nu mai furați. Nu mai angajați cohorte de chelnerițe și miss-uri la stat. Nu vă mai îmbuibați prin toate consiliile de administrație! Nu mai politizați! Nu mai inventati noi funcții la stat, așa cum e cu secretarii generali de la prefecturi. Nu mai fiți proști! Da, nu mai fiți proști!!! Sunteți de un an jumate la guvernare și tot ce faceți este să schelălăiți patetic că ”PSD e de vină”. ZERO soluții! Dacă nu sunteți în stare, plecați. Lăsați-ne! PSD a demonstrat că poate aduce creștere economică, că poate crește veniturile românilor, că poate susține mediul de afaceri. Voi nu puteți nimic. Plecați! Nu mai tăiați!”, a mai scris Ciolacu.

Articolul precedentMilioane de țigarete de contrabandă, descoperite în urma unor percheziții
Articolul următorPrimăria Sectorului 5, măsuri drastice pentru cei care aruncă deșeuri pe domeniul public