Partidul Social Democrat a găsit o definiție a premierului Florin Cîțu, fără a-i menționa numele. Astfel, într-o postare pe Facebook, social democrații spun că țara a încăput pe mâinile „unui mitoman”.

Înainte de alegeri, PNL ne asigura că economia își revine. După alegeri, revenirea s-a transformat în criză!
Așa se întâmplă când țara ajunge pe mâinile unui mitoman, care joacă la ruleta împrumuturilor aberante viitorul României!
”, este opinia tranșantă.

Pe lângă nevoia de a minți, mitomania este totuși definită ca fiind o boală psihică ce se manifestă prin tendința de a denatura adevărul, de a inventa fapte care nu s-au petrecut în realitate. Nu știm dacă într-adevăr actualul premier al României are ceva analize făcute în acest sens sau social democrații au pe mâna lor vreun document care să dovedească ceva, cert este că în postarea de pe pagina PSD vorbele sunt întărite de un filmuleț în care Florin Cîțu apare cu diverse declarații, legate – cum altfel – de majorări. Astfel, se fac referiri la revenirea economiei în semestrul III al anului 2020, creșterea „cât mai rapidă” a pensiilor, moment în care Cîțu, pe vremea când era simplu ministru al Finanțelor, asigura că „banii sunt în buget”. În oglindă, cei de la PSD au făcut un filmuleț, în care arată și alte declarații ale actualului premier Florin Cîțu: „România, alături de economia globală, trece printr-o perioadă dificlă. Ar trebui să fim onești și să le spunem românilor că nu putem să creștem pensiile, că nu putem să dublăm alocațiile”.

Articolul precedentVaccinul a fost transportat în cutii de pizza, iar Virgil Musta critică lipsa de organizare
Articolul următorAlexandru Rafila cere redeschiderea școlilor