Nu mai e niciun motiv pentru ca școala să se desfășoare online și după vacanța de iarnă, este concluzia la care a ajuns deputatul PSD Alexandru Rafila. Acesta a adus în sprijinul solicitării cifrele pandemiei, publicate în ultimele săptămâni de Ministerul Sănătății, care arată o scădere a ratei infecţiilor. Așa că mesajul este clar: „PSD cere în mod clar redeschiderea şcolilor odată cu terminarea vacanţei”.

Eu, ca om de sănătate publică, sunt în imposibilitatea găsirii raţionamentului pentru care şcolile nu se deschid. Îl cunosc, îl respect pe domnul profesor Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, şi îmi pare rău că este pus într-o situaţie în care nu are decizia de hotărî foarte clar, împreună cu ministrul Sănătăţii, deschiderea şcolilor. Eu înţeleg că dl ministru Cîmpeanu are o grea moştenire din partea doamnei Anisie şi nu cred că este o surpriză pentru nimeni, dar pe de altă parte, amânarea deschiderii şcolilor nu are justificare”, a spus deputatul Rafila într-o conferință de presă, citat de News.ro.

Articolul precedentPSD pune etichete: Cîțu, considerat „un mitoman”
Articolul următorMinistrul Economiei a anunțat pe Facebook controale la Centrul Național de Învățământ Turistic, directorul spune că postarea acestuia este „doar o poCNIToare”